Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó azokban a fiúkban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó azokban a fiúkban?

Figyelt kérdés

Már sokszor volt téma az oldalon, hogy a lányoknak csak a "menő csávók" (parasztok) jönnek be. Most ezeket a nőket/lányokat szeretném megkérdezni: Mit szerettek bennük?

Ja és nem kérek olyan kommenteket, hogy "Ez nem is igaz, nekem csak a vékony/kövér/emós/izmos/vicces/asztalos/romantikus srácok jönnek be. EZEKET MELLŐZÉTEK!

2010. máj. 16. 21:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Én nem bírom az ilyen pasikat mert magukat szeretik a legjobban:S

15/L

2010. máj. 16. 22:15
 32/41 anonim ***** válasza:
Nekem jobban bejönnének a nem menő csávók, de van egy kis bibi. Ők nem mernek kezdeményezni, ha meg a lány kezdeményez, akkor meg alapból hárítanak, hogy milyen nő az ilyen, biztos minden pasival kikezd.
2010. máj. 16. 22:20
 33/41 anonim ***** válasza:
hát figyelj... haver is ilyen "paraszt" szeretik a nők... de csak a ribik... ha találsz egy normális csajt aki nem ilyen akkor miért a kérdés?
2010. máj. 16. 22:25
 34/41 anonim ***** válasza:

Én az úgynevezett "normális" férfiakhoz tartozom, bár ezért is nincs csajom.

17/F

2010. máj. 17. 13:49
 35/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2010. máj. 17. 22:33
 36/41 anonim ***** válasza:

én 183 centi vagyok és 59 kg :(

szerintem van valami betegségem

sovány vagyok és nem szeret senki

20/F

2010. máj. 20. 16:52
 37/41 anonim ***** válasza:
Én nem tudom...én is egy ilyesmi srácba vagyok belezúgva...olyan magabiztos..meg nem tudom! Csak úgy bejön! :)
2010. máj. 20. 16:52
 38/41 anonim ***** válasza:
most stilustol eltekintek, az altalanos rosszfiura ertve: mert egyesek szeretik a kihivasokat, hogy folyton kelljen pedalozniuk valakiert. ha tudjak hogy megvan, elvesztik az erdeklodesuket. plusz kihivas "megszelediteni" egy ilyet, de ez altalaban nem sikerul, onaltatas h ok masok mint a tobbi es pofara esnek. vagy sikerul es lehet h megunjak mert mar nem erdekes. de hosszu tavra szerintem senkinek nem rossz fiu kell. ez olyan mint a nip/tuckba: elso latasra mindenki christiannal akar lefekudni, de kapcsolatot sean-al szeretne :p
2010. máj. 20. 16:58
 39/41 anonim ***** válasza:

Egy időben a mániám volt a macska-egér játék. És ilyet szerintem a legjobban egy "rosszfiúval" lehet játszani, egészen addig vicces, amíg beléd nem habarodik. Azt mondják belőlük lesznek majd a papucsférjek.

Igen, szeretem őket, mert általában jó sok tapasztalatuk van nők terén, jól néznek ki de sorolhatnám. Emellett büszkeség elmondani, h amíg veled volt, senkivel nem csalt meg.

Igaz, másfél éve van egy stabil párkapcsolatom, akit nagyon szeretek, úgyhogy talán kigyógyultam a hódítási mániámból :))

2010. máj. 20. 18:47
 40/41 anonim ***** válasza:

csatlakozom 13:49-hez!

Az itt a nagy probléma, hogy a csajok kiélik magukat az ilyen tabló f*szparasztokon, aztán jönnek csak oda hozzánk normálisakhoz, mert akarnak egy normális életet, meg olyan pasit, aki eltartaja őket... (napersze tisztelet a kivételnek...mert ugye van olyan is...csak kevés :( )

2010. máj. 20. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!