Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó azokban a fiúkban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó azokban a fiúkban?

Figyelt kérdés

Már sokszor volt téma az oldalon, hogy a lányoknak csak a "menő csávók" (parasztok) jönnek be. Most ezeket a nőket/lányokat szeretném megkérdezni: Mit szerettek bennük?

Ja és nem kérek olyan kommenteket, hogy "Ez nem is igaz, nekem csak a vékony/kövér/emós/izmos/vicces/asztalos/romantikus srácok jönnek be. EZEKET MELLŐZÉTEK!

2010. máj. 16. 21:40
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen barátom van: 180 cm, 110 kg, csupa izom, rosszarcú "rosszfiú". Egy kigyúrt állat. Ez a látszat. Közben pedig egy édes kisfiú, aki szívesen segít a házimunkában, elmosogat, ha kell, a kutyákkal játszik, leviszi a szemetet. Ugyan olyan ember, mint a vékony, átlagos srácok. Csak ő tekintélyt sugároz a megjelenésével, mellette biztonságban vagyok. Általában csak a kisebbségi érzésekkel küzdők látnak benne bunkó parasztot. A többiek meg merik ismerni...
2010. máj. 16. 21:48
 12/41 A kérdező kommentje:
isten ments :D én az a különleges stílus vagyok, az a "normális" :)
2010. máj. 16. 21:49
 13/41 anonim ***** válasza:
Nekem a hentesek jonnek be!A huspult ele jarok maszturbalni.
2010. máj. 16. 21:49
 14/41 anonim ***** válasza:
Hát nem sok "különleges" 15 éves körüli sráct találni a mai világban...
2010. máj. 16. 21:50
 15/41 A kérdező kommentje:
21:48-nak én az olyanokra gondolok, aki nyíltan beleköt valakibe, csúnyán beszél ilyenek :)
2010. máj. 16. 21:51
 16/41 anonim ***** válasza:
Mert azok nem unalmasak, szombat este nem a tv-t kell bámulni velük és még sorolhatnám, de a bunkó paraszt verekedős pasik nem jönnek be. Olvass el egy romantikus szerelmes regényt és rájössz, hogy a nőknek milyen pasi kell, de olyan nem létezik sajnos.
2010. máj. 16. 21:53
 17/41 anonim ***** válasza:
180 centivel hogyan lehet nagydarab?
2010. máj. 16. 21:54
 18/41 A kérdező kommentje:
hát, kielégítő választ még mindig nem kaptam :) Van itt olyan lány aki jár/járt már ilyen sráccal?
2010. máj. 16. 21:55
 19/41 anonim ***** válasza:
180 cm az aztán marhára nagydarabnak számít.
2010. máj. 16. 21:56
 20/41 anonim ***** válasza:
hol látod azt a szót, hogy nagydarab?
2010. máj. 16. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!