Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ekkora korkülönbséggel hosszú, komoly kapcsolat kialakítható?
Tudom, ezer ilyen kérdés volt, nem is biztatásra várok, hanem őszinte válaszokra. Közös munkahely, de nem közvetlen munkakapcsolat, én 42 nő, ő 35 férfi. Egyikünknek sincs senkije.
Működik egy ilyen kapcsolat, mondjuk 10 év múlva is?
Még csak az "egymáson felejtjük a szemünket" időszakban vagyunk, szóval semmi komoly és konkrét.
Én most még nem feltétlenül nézek ki idősebbnek, mint ő, tehát ő azt is gondolhatja külsőm alapján, hogy harmincas vagyok.
Mindig is az idősebb férfiak jöttek be, de vele kapcsolatban nem érzem a korkülönbséget.
Köszi! Nekem csak az tűnt fel vele/velem kapcsolatban, hogy most nem gondolok a kategórikus "nem"-re, mint eddig a korkülönbség miatt.
Igen, most lehetséges, hogy nem "zárok", nyitott leszek a lehetőségre.
Kedves Kérdező!
Jól teszed, ha nyitott maradsz, bár megértem, h a kockázatokat mérsékelni akarod. A statisztika, ill. a gyakis hozzászólók társkapcsolati felkészültsége, közismert jóindulata nem fog segíteni a döntésben. Ne felejtsd el, a fiatalember hozzáállásról még semmit se tudunk.
Ami segíteni fog:
-5 szeretetnyelv megtanulása,
-annak belátása, h a kapcsolat nem magától működik, hanem a benne lévők működtetik,
-annak belátása, h szeretni kockázatos.
Igen, a kapcsolatok/házasságok mintegy 40%-a válással ér véget. A maradék 60%-a pedig halállal. Az jobb?
Üdv Ԙ
Mamám 8 évvel idősebb a papámnál.
Ha meglátnád kettőjüket azt mondanád, hogy a papám az idősebb. Ő a begyöpösödöttebb.
Ha 35 évesen nem a fiatal husikat hajtja, hanem leáll veled, akkor neki nem a fiatal kell, hanem te.
Ismerek olyan párost, akik között 10 év különbség van.
Egyáltalán nem látszik, pedig a nőnek már unokája is van.
Boldogok, soha nem téma, hogy ki hány éves, csak a szülinapokon.
Köszönöm szépen a válaszokat. A szeretni kockázatos mondatot különösen elviszem magammal. Köszönöm a saját vagy ismerősi példákat is mindenkinek.
Azt nem tudom, hogy mások, fiatalabbak felé nyit-e, én mindenesetre résen leszek, aztán majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!