Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ekkora korkülönbséggel hosszú, komoly kapcsolat kialakítható?
Tudom, ezer ilyen kérdés volt, nem is biztatásra várok, hanem őszinte válaszokra. Közös munkahely, de nem közvetlen munkakapcsolat, én 42 nő, ő 35 férfi. Egyikünknek sincs senkije.
Működik egy ilyen kapcsolat, mondjuk 10 év múlva is?
Még csak az "egymáson felejtjük a szemünket" időszakban vagyunk, szóval semmi komoly és konkrét.
Én most még nem feltétlenül nézek ki idősebbnek, mint ő, tehát ő azt is gondolhatja külsőm alapján, hogy harmincas vagyok.
Mindig is az idősebb férfiak jöttek be, de vele kapcsolatban nem érzem a korkülönbséget.
Hármas vagyok. Nézd meg az új francia elnököt, hány év van köztük a nő javára, 25? :D
Egyébként szerintem az 53,45 sem para, viszont ha téged zavarna, akkor ne. Én csak azt mondom, hogy én, sokkal fiatalabban is lazán el lennék egy nálam 6-7 évvel idősebb nővel.
10: Hát van, akik már 30 éve házasok, van, akik 8 évet voltak együtt.
Nem a kor miatt szokott megbukni egy kapcsolat.
Ha összejövéskor kifejezetten tetszett a korkülönbség, később miért lenne szakító ok? Nem értem.
Hát, mondjuk befigyel egy huszonéves leányzó...
Jó, ez lehet, hogy most gyerekes volt, tudom, akkor is lehet megcsalás, ha fiatalabb a nő a kapcsolatban, de egy öregedő nő vs. fiatal, szép lány....
Hát figyelj, legutóbbi kedvesemről kiderült, hogy megcsalt velem valakit. Az illető nő, akivel együtt él, jóval fiatalabb nálam... viszont sokkal merevebb, és ő néz ki idősebbnek.:)
Neked komoly gondjaid vannak a témával, inkább ne szivasd ezt a szegény fiút, nem jár veled jól.
Az is elég gáz, hogy 42 évesen nem vagy tisztában magaddal, nem vagy tudatában az értékeidnek, nem tudod, mit tudsz adni egy férfinak, ami miatt a legjobb választás vagy.
Még nem is jött létre a kapcsolat már azon morfondírozol, miért fog elhagyni, helyetted másokat választani. Ez nagyon gáz.
17: De igen, az.
Minden érzelmi defektuson dolgozni kell, és ezt te már évtizedek óta elmulasztod. Így sajnos nem vagy jó szerelmi partner, kb. egy 17 éves érzelmi érettségén állsz.
Te viszont-bár nem tudom hány éves vagy- nem szerezted meg azt a tudást vagy bölcsességet, hogy az ember összetettebb annál, hogy ennyi infó alapján kijelenthesd az érzelmi érettség mely fokán áll.
Bocs, de ha komolyan így gondolod, akkor én-a te logikádat követve-arra gondolok, hogy te viszont az emberismeret magas fokán nem állsz,még ha azt szeretnéd is elhitetni.
A kérdésem lényege nem személyiségem elemzése volt. Ha nekifutsz még egyszer, most kissé alaposabban a kérdésnek, abból kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!