Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukaként kivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekes anyukaként kivel érdemesebb ismerkedni? Akinek már van gyermeke vagy akinek nincs?

Figyelt kérdés
Mindkettő rendes, tudják hogy van egy kicsi gyermekem. Az elvált apuka tudja, hogy milyen egy kisgyermek, a dackorszakot ismeri, tudja, hogy a gyerek igényei az elsők. Vagy ti mit gondolnátok erről?
2017. máj. 20. 12:53
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.Tényleg érdemes inkább az embert nézni és nem a családi hátteret.Többeknél viszont érzem,h elitélnek,lenéznek egy egyedülálló anyukát.Nem kell pesztrálni senkinek sem a gyerekemet,nem babysittert keresek.Nektek nincs a környezetetekben olyan elvált ember,aki összejött egy másik elvált emberrel?Annyira hihetetlen h kölcsönösen elfogadják egymás gyerekeit?
2017. máj. 20. 16:20
 22/28 anonim ***** válasza:
28%

".Többeknél viszont érzem,h elitélnek,lenéznek egy egyedülálló anyukát."

Nos. Érdekes módon mindig az első gyerek után jöttök rá, hogy olyan férfit kellene keresni, aki nem csak beteszi, és csinál egy gyereket, hanem fel is tudja nevelni.

Elsőre a szépfiú kell, az izgalom, aztán, ha megvan a gyerek, akkor jöhet az a kicsit szürkébb, hétköznapibb srác, aki majd jó társatok lesz a gyereknevelésben 18-20 évig.

Hát igen, ezért a szánalmas ösztönlény viselkedésért tényleg nincs okunk lenézni az ilyen nőket.

2017. máj. 20. 16:55
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
22-es gondolom neked meg semmilyen nő nem jut, ezért irigyled azokat a nőket, akik még gyerek mellett is találnak párt maguknak. Én 5 éves gyerek mellett mentem újra férjhez és a férjem százszor jobb, mint az elődje. 30 fölött az ember sokkal jobban választ, mint huszonévesen.
2017. máj. 20. 18:39
 24/28 anonim ***** válasza:
78%
Hagyjátok már ezt a "szültök egy alfahímnek" szöveget... A volt férjem alacsony és csóró pasi, bár kedves és humoros, jó ember. Ez a véleményem sosem változott meg róla, az, hogy a házasság tönkrement: ez van. Ketten kellettünk hozzá. Kívülről könnyű ítélkezni, de nagyon szánalmas az aki itt ugat, hogy minden a nők hibája: a házasság, a válás, ha a férj csak, ha a férj nem szexel, ha a férj iszik, minden mindig csak a nők hibája....vagy nem. Vagy minden kapcsolat két emberen múlik, vannak kapcsolatok amik kimúlnak, lehet másik utána, szép és tartós. Ilyen az élet.
2017. máj. 20. 20:02
 25/28 anonim ***** válasza:

Hát igen elég szánalmasak ezek a beugatások, mikor mindig az egyik félre akarjuk kenni az egészet. Két fél volt a kapcsolatban, valószínűleg mindketten hibásak.

Kérdező jól gondolod, akinek van saját gyereke valószínűbb jobban tudja tolerálni a dolgokat. Tudja mire "vállalkozik" :)

Akinek nincs az lehet egy két szitut nem tud majd megfelelően kezelni/elfogadni. Persze ez nem szentírás... Inkább azt nézd melyik a szimpatikusabb.

F.

2017. máj. 20. 21:28
 26/28 A kérdező kommentje:

23as, de jó hallani, hogy van esély, mintahogy a te példát is mutatja.

Nálatok könnyen elfogadta a gyermeked a párodat és viszont is?

Neki is vagy gyereke?

2017. máj. 21. 13:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Én egy elvált emberhez mentem hozzá. a gyerekei utálnak,és én is őket. nem minden rózsaszín.
2017. máj. 21. 18:17
 28/28 anonim ***** válasza:
22.-nél a pont, abszolút igazat adok neki, még mielőtt... nekem stabil, kiegyensulyozott párkapcsolatom van jó pár éve
2017. máj. 21. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!