Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes anyukaként kivel érdemesebb ismerkedni? Akinek már van gyermeke vagy akinek nincs?
Megforditom a kerdest, hatha ugy konnyebb lesz donteni:
"Kisgyerekes apukaként kivel érdemesebb ismerkedni? Akinek már van gyermeke vagy akinek nincs?"
Hogy esett ez a kerdes? Kicsit melazz el ezen.
Ha azt akarod h teged ne a gyereked alapjan iteljenek meg, akkor te se tegyel igy masokkal.
Ismerkedj azzal aki szimpatikus, a tobbi majd elvalik.
Gyerekes apával jobb lenne. Van tapasztalata, könnyebben kijön a gyerekkel. Elvileg. De a gyakorlat lehet, hogy mást mutat.
A saját gyerekével hogy viselkedik? Milyen a kapcsolatuk?
14: azért nem mindegy, hogy a saját gyerekeivel hogy viselkedik.
Volt férjem le se ...ja őket, és apaként a házasságunk alatt se remekelt. Következetesen gyerektelen nőkkel ismerkedik. És ez jobb is így.
A gyerektelen is lehet jó apa. Semmi se akadályozza, elvégre első gyerek mellett sincs senkinek tapasztalata.
Az sem mindegy, hogy te mit érzel, kire vágysz igazán. Nem hiszem, hogy teljesen egyformák az érzéseid irántuk.
A 10-vagyok.
Köszönöm az értékelést.
Az utánam lévők nagyszerűen válaszoltak,akik próbáltak rávilágítani a megfelelő jövőbeli partnered kiválasztásában.
Tehát a kérdést azért tettem fel,hogy ezt is mérlegelned kell a későbbiek folyamán.
Ja,és nem vagyok troll!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!