Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomnak még picit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak még picit a heréi is szőrösek. Elég kínos, de hogyan adjam a tudtára, hogy szörtelenítse le? Mert engem taszít.

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az én barátom borotválja és nem vágja meg. Azt mondtam neki, hogyha azt akarod, hogy azokat is kényeztessem, akkor borotváld. Azóta borotválja. Ennyi.
2010. máj. 16. 18:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagy kár volt a sok ideggyógyászatot bezárni... mennyi bolond ember lessz atya Isten...
2010. máj. 16. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:
18:14 Én is borotválom a zacsit, de ez elég szemétség. Ha szereted akkor nem tökmindegy, hogy szőrös vagy nem? Eléggé köcsögség ez a valamit valamiért dolog(N)
2010. máj. 16. 20:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék arra, hogy te is hány éves vagy? A here meg a farok nem arra való, hogy bekapd 1. 2. Ilyet csak impotens fickók kivánnak el egy lánytól, nőtöl, akik annyira önzőek, hogy csak a maguk örömével foglalkoznak, magyarán, aki ilyet kiván tőled az téged nem szeret!!! 3. Jó lesz neked, az ha kis szopós lotyónak fognak nézni a többiek, mert ezek a kisfiuk elmondják ám egymásnak és utánna minden fiu ezt várja tőled, ezáltal az igazi örömet amit férfi nyujthat egy nőnek akkor amikor SZERELMES BELÉD lehet soha nem fogod megtudni.
2010. máj. 17. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:
20:56: A 18:14-es válaszoló vagyok. Ő is sok kompromisszumot állított már fel, egyet csak felállíthatok én is...
2010. máj. 17. 11:37
 16/17 anonim ***** válasza:
20:56 egyébként pedig az én barátomnak a zacsija NEM KICSIT szőrös...
2010. máj. 17. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
20:56 vagyok. Jelenleg nekem is szőrös, de mivel nem vagyok se 12 éves, se egy kis sz.rzsák aki meghal ha szőrös, ezért max 1-2 havonta szőrtelenítek. Szerencsére az én csajaim nem olyan kis tinip.csák akik szerint ciki a szőr és elvárják, hogy borotváljam. Ha szőrtelenítek akkor is max hajnyíróval és csak a zsacsit borotválom:) Mivel eléggé szőrös a lábam és a belsőcombom ezért idétlenül néz ki ha ott borotválom.
2010. máj. 17. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!