Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak még picit a heréi is szőrösek. Elég kínos, de hogyan adjam a tudtára, hogy szörtelenítse le? Mert engem taszít.
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 17:17
1/17 anonim válasza:
átüt a herezacskón a hereszőr? :O
amúgy meg mondjad meg neki, hogy te jobban szeretnéd, ha nem tarkítanák szőrszálak odalenn.
2/17 A kérdező kommentje:
hát szörös a nemi szerve körül, meg kicsit a heréi is azok, bár ott csak nagyon világos ször van, de engem zavar
2010. máj. 16. 17:22
3/17 anonim válasza:
mindenkinek szőrösek a heréi..mármint akinek vannak és nem küzd hormonproblémákkal :D
4/17 anonim válasza:
karcolj bele a fogaddal a zacsijába, és finom ránts ki egy szőrszálat a fogaddal úgy, hogy a szőrszálat a fogközödbe erősíted, utána mosolyogj rá és villantsd ki a szőrszálat, hátha leesik neki
5/17 A kérdező kommentje:
meghát borotválja Ő odalent... csak a heréit fél mert fél hogy megvágja magát.
Megbántani meg nem akarom, mert 1.szeretem 2.amikor én borostás vagyok odalent vagy picit hosszabb a ször, akkor Ő sem teszi szóvá, nem is zavarja.
2010. máj. 16. 17:26
6/17 anonim válasza:
Ne szopkodd a heréit és akkor nem fog zavarni...
7/17 anonim válasza:
Istenem, ezek a hatalmas problémák...
8/17 anonim válasza:
Szerintem csak szép finoman mondd meg neki. Csak annyi, hogy neked kellemesebb lenne, ha ott is levágná és ne parázzon, nem vágja meg magát. Meg fogja érteni.
9/17 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat:)
2010. máj. 16. 17:32
10/17 anonim válasza:
LOL, Meghalsz ha egy kicsit szőrős a pasid zacsija? Jó hogy nem mondod azt, hogy borotválja a lábát:) Elég nagy idióta lehetsz ha ez zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!