Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy 13-14 éves fiú kikezd egy 21 éves lánnyal?
Nyugi, Pityu!
Anyu mindjárt hozza az esti forró kakaót, utána magadra zárhatod az ajtót, és csapkodhatod neki:)
Velem ez 45 évesen esett meg.
Akkor azt gondoltam, hogy "Szegény gyerek, biztos nagyon tombolhatnak a hormonjai, kínjában bárkit megdugna!"
Azért te a 21 éveddel még bőven beleférsz abba a korosztályba, amit az ilyen fiúk megkívánnak.
Egy: Honnan vagy benne olyan bztos hogy kikezdett veled?
Kettő: Ha még ki is kezdett volna veled,miért nem szxrod le? Engem is néha megbámulnak metrón,buszon,iskolában, akárhol,de egyikkel sem létesítettem szexuális kapcsolatot (még) :)
Nekem errol mindig az jut eszembe, mikor egy hathonapos kiskutyus megtosz mindent, ha mozog, ha nem. :D
Kiskamasz, ahogy felenk mondjak: hamar elonti a g**i az agyat.
En 26vagyok, nemreg a napsutesben kimentem bikinifelsoben es rovidnadragban kerteszkedni. Hat, gazolom elol a viragokat, a szomszed fiu meg asoval a kezeben bamult. Mikor mutattam neki, hogy torolje le a nyalat a szaja szelerol, elpirult es elsomfordalt.
Inkább azt mondanám, "természetes". Dúlnak bennük a hormonok, megdugnának mindent, ami nőnemű és mozog, ha jól néz ki, pluszpont. Plusz ott van ez a tiltott gyümölcs effektus is, meg hogyha esetleg sikerülne egy 20+-assal, akkor menőzhetnek, hogy milyen érettek, hogy egy ilyen nőnek kellenek.
Engem is megtaláltak már ilyen max. 15 éves kisgyerekek, hogy "de megb...nálak" meg volt, amelyik letapizni is megpróbált, ilyen 21-24 éves koromban. Pedig én még szép sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!