Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedik az a nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedik az a nő, aki kikezd egy férfival?

Figyelt kérdés
Mit csinál?
2016. febr. 25. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Beleül az ölébe, flörtöl vele, fogdossa, elmegy neki vásárolni, szétteszi a lábát, leápolja, lenyeli, kiveri, elmosogat. Csak a szokásos
2016. febr. 25. 12:14
 2/11 Titusztitusz ***** válasza:
Kelleti magát, kerülgeti a szegény fickót, mint macska a forró kását,rámászik, körbeudvarolja,meg hasonlók...
2016. febr. 25. 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:

- Kidobja a melleit és a fenekét

- mélyített hangon kezd el beszélni a sráccal

- Telerakja a mondandóját kétértelmű dolgokkal - pl ha mentek ebédelmi és eszel egy sültkolbászt akkor megjegyzi, hogy ő is szereti a kolbászt, de csak a vastagot, igazán vihetnél neki vacsorára egyszer

- minden baromságot megjegyez amit mondasz

- minden baromsággal egyetért szinte amit mondasz, az ellenkezőjével is

- idétlenebb minden gagyi, Sakabarés poénodon is "fetreng a röhögéstől"

- sóhajtozik, halkan nyögdécsel

- kiprovokálja, hogy hozzád érjen, vagy te érj hozzá "fázik a keze, nézd már milyen fura ez vagy az vagy akármi

2016. febr. 25. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Titusz, veled se kezdett még ki nő, ugye? :D

A kérdező pont arra kíváncsi, milyen az, amikor valaki kelleti magát.

2016. febr. 25. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Na de szerintem a 3-as válaszolóval sem...ne haragudj, de melyik értelmes nő jönne ebédkor a vastag kolbásszal a munkatársának? Ti eszeteknél vagytok? Látszik, h sose volt még dolgotok nővel. És nem, nem hahotázunk minden saskabarés viccen, nemtom, te hol élsz.
2016. febr. 25. 15:37
 6/11 Titusztitusz ***** válasza:
Bocsi hogy újra beleszólok a dolgokba, de bizony velem kezdtek már ki hölgyek, sőt, mást se nagyon szoktak csinálni ha a közelembe kerülnek a mai napig is, éshát bizony PONT AZT szokták csinálni, amiröl írtam fentebb...De akkor lehet hogy rosszul fogalmaztam...Szóval milyen az ha "kelleti" magát egy hölgy? Pl. olyan, hogy igyekszik mindig izgató ruhákba öltözni, és úgy hajlongani nagyokat a férfi előtt...Meg igyekszik ilyen-olyan ürügyekkel megszólítani, közben meg mélyen a fickó szemébe nézni...Meg gyakran megenged magának az ilyen hölgy KÉTÉRTELMÜ megjegyzéseket-tréfákat...Meg próbál óvatlan pillanatokban, beszélgetések közepette finoman hozzáérni-dörgölőzni a férfihez...Szóval ilyesmi dolgokat csinál a "magát kellető" hölgy...
2016. febr. 25. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:
vagy csak rossz a metakommunikációja, és felreertik. nem ritka a mai fiataloknál. ülnek a gépnél, aztán kimennek a való életbe, és nem tudják hogyan kell viselkedni.
2016. febr. 25. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Hajlong nagyokt meg dörgölőzik...napersze :DDD a vígjátékokban meg a fantáziádban. A hétköznapi életben azt ne mondd már, h egy csaj neked elkezd a buszon hajolgatni, vagy a munkahelyi büfében hozzád dörgölőzni...tök életszerűtlen hülyeségeket írsz.
2016. febr. 26. 19:35
 9/11 Titusztitusz ***** válasza:
Hát akkor ne hidd el...Kötelező neked elhinni mindent amit írok? Nem... Akkormeg? Nekem az is elég ha a kérdező elhiszi hogy ÍGY VAN A DOLOG ahogy írtam...Mivel ÍGY VAN...Ennyi...Szánalmas lúzerek kötekedései meg erölködései meg nem érdekelnek...
2016. febr. 26. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, te idióta.
2016. febr. 27. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!