Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milfek, ha kikezd veletek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milfek, ha kikezd veletek egy fiatal srác, akkor tegez titeket?

Figyelt kérdés

múltkor az egyik csaj anyja nagyon megtetszett, 45 éves lehetett. Beszélgettem vele, de én magáztam, ő tegezett.

Érdekelne, hogy ha bepróbálkozik nálatok egy fiatal srác akkor azt hogy teszi, tegezve vagy magázódva.

Meglepő módon, nagyon sokszor kerülök ilyen helyzetekbe, hogy megtetszik egy idősebb nő.

Korotokat is írjátok, kösz

2015. nov. 29. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az 58 eves anyam azt szereti, ha mindenki vadidegenul tegezi. Pl. O 55 eves volt, amikor 21 eves pasija volt. Szoval kerdes nelkul tegezd kezdettol fogva az ilyeneket.

N

2015. nov. 29. 15:26
 2/13 anonim ***** válasza:
NanÁ, és jól meg is dönget!!!
2015. nov. 29. 15:58
 3/13 anonim válasza:
88%

MILF vadász pasiként írom.

Én MINDIG magázódással kezdek és megvárom azt,hogy a nő ajánlja fel a tegeződést. Ez már egy jel a részéről.

26/F

2015. nov. 30. 08:24
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Ha le akarsz vele feküdni akkor majd az ágyban is tegezni fogod? Az vicces lesz, gondolj bele... :D
2016. márc. 11. 17:30
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Én azt szeretem ha tegeznek, mert ha magáz azzal olyan, mintha éreztetné hogy sokkal idősebb vagyok nála.

33N

2016. márc. 11. 19:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Előfordult, hogy magázódtunk, mert az vicces és szokatlan.
2016. ápr. 3. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerencsére kikezdés még nem fordult elő, mert nem lennék rá vevő. Viszont beszélgetéskor zavar, ha a 20-on évesek magáznak, mert akkor öregnek érzem magam. 35N
2018. febr. 8. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Engem zavar, ha kikezd velem egy 20 éves kissrác, nekem kínos. Sajnos volt rá példa. Ne magázzon és ne tegezzen, köszönöm! 32N
2018. febr. 8. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha valaki letegez, azt simán visszategezem. Akkor is, ha 70 éves. Nem csípem a csendőr pertut.
2018. febr. 8. 23:57
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

35 vagyok es engem nem jut eszukbe magazni a 20 eves fiuknak. Mert 23 -nak gondolnak. Haha.

Problem solved .

Szerintem tegezzed,ha vkitol akarsz vmit. Max megsertodik. De forditva meg elvagod magad.

25/N

2018. júl. 26. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!