Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek, ha kikezd veletek egy fiatal srác, akkor tegez titeket?
múltkor az egyik csaj anyja nagyon megtetszett, 45 éves lehetett. Beszélgettem vele, de én magáztam, ő tegezett.
Érdekelne, hogy ha bepróbálkozik nálatok egy fiatal srác akkor azt hogy teszi, tegezve vagy magázódva.
Meglepő módon, nagyon sokszor kerülök ilyen helyzetekbe, hogy megtetszik egy idősebb nő.
Korotokat is írjátok, kösz
Az 58 eves anyam azt szereti, ha mindenki vadidegenul tegezi. Pl. O 55 eves volt, amikor 21 eves pasija volt. Szoval kerdes nelkul tegezd kezdettol fogva az ilyeneket.
N
MILF vadász pasiként írom.
Én MINDIG magázódással kezdek és megvárom azt,hogy a nő ajánlja fel a tegeződést. Ez már egy jel a részéről.
26/F
Én azt szeretem ha tegeznek, mert ha magáz azzal olyan, mintha éreztetné hogy sokkal idősebb vagyok nála.
33N
35 vagyok es engem nem jut eszukbe magazni a 20 eves fiuknak. Mert 23 -nak gondolnak. Haha.
Problem solved .
Szerintem tegezzed,ha vkitol akarsz vmit. Max megsertodik. De forditva meg elvagod magad.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!