Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A középkorú pasiknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A középkorú pasiknak miért jönnek be a telt lányok?

Figyelt kérdés

Telt vagyok,és azt vettem észre az utcán rendszeresen a 40-50-60 közötti férfiak bámulnak meg. Fiatalok ritkábban.

20/L

2017. máj. 16. 18:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nekem nem jönnek be a duci lányok, csak a deszkák
2017. máj. 16. 20:18
 12/21 anonim ***** válasza:
93%

még nem vagyok 40, de azért közelebb hozzá, mint a harminchoz :)

Egyrészt, a fiatalság vonzó, huszonéves nőn pedig mindig lehet találni valami izgalmasat, akkor is ha vékony, akkor is, ha nőiesebb.

Másrészt, az ember ennyi idősen már megtanulta, hogy nem csak a magazinok topmodelljei izgalmasak, hanem mindenféle nőtípus

2017. máj. 16. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

A korod, és nem a tested vonzza őket.

Fiatal, naiv, életvidám, könnyű elbűvölni, szexre kapható, de kapcsolatra is megteszi

Pusztán a fiatalságodatért rajonganak érted. Ugyanannyi kilós 30ast észre sem vesznek.

2017. máj. 16. 22:10
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

" Ugyanannyi kilós 30ast észre sem vesznek."

mindig a saját korosztályomból volt párom, ez nem igaz, hogy egy vonzó 30ast nem veszek észre

2017. máj. 16. 22:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Jó, nyilván van, aki járna veled, de nem keltesz fele akkora feltűnést sem, mint egy huszonéves hasonló súlyban. Le lehet pontozni, de én mozgok ebben a közegben.. majd 15 év múlva úgyis rájössz, hogy egyre kevesebben fordulnak meg utánad, de már 5 év elteltével is érezhető a változás.
2017. máj. 17. 06:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom....én már 40 vagyok, telt is, de legyeskednek a pasik körülöttem. Mondjuk nem egy lepukkant zsírcsomó vagyok. Adok magamra, fiatalabbnak is nézek ki és olyan pasik kerülgetnek, hogy néha azt hiszem ez valami vicc. Kezdek hinni az összképben is és a kisugárzásban is:)
2017. máj. 17. 07:18
 17/21 A kérdező kommentje:
15-ös ne offolj! NEM a kérdésemre válaszoltál,csak okoskodsz.A kutya nem kíváncsi az okoskodásodra.
2017. máj. 17. 08:27
 18/21 anonim ***** válasza:
8-asnál látszik a fantasztikus otthoni nevelés hatása: malacnak nevezni nőket. Biztos őrület jó magánéleted is lehet, csak úgy Tapadnak rád a malac és nem malac csajok, mint a mágnesre :D :D
2017. máj. 17. 08:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Amúgy ezt én is észrevettem, hogy duciként inkább az idősebbek néztek meg (ez nem azt jelenti, hogy olyan fiatalabb nincs, akinek pont ez tetszene, párom nagyjából korombeli, 5 évvel idősebb nálam).

Én ezekben látom a titok nyitját:

- a szépségideál tényleg egész más volt az ő fiatalkorukban, mint most, de még most is össze-vissza változik. Amikor én voltam 20-21 éves, akkor még nem volt ekkora ez a Kim Kardashian meg óriáspopó-láz, akkor kb. a full lapos hasú, sportos, kismellű csaj volt a szépségideál. Sokakat befolyásol a média, és még mindig ott vannak tiniszinten, hogy juj, ha nem azt választom, mint ami a médiaideál, akkor ciki vagyok és kiközösítenek... meg ha sokan mondják vmire, hogy az szép, egy idő után van olyan embertípus, aki tényleg szépnek is látja, még ha az elején nem is. Közben meg pár tíz évvel ezelőtt nagymell-láz volt, ami a telt lányok nagy részének megadatott (nekem pl. ráadásul arányaimhoz képest is nagyok, nemcsak szám és kosárméret szerint).

Egy átlag (tehát nem ilyen fiatalos milliomos vállalkozó típusú) középkorú, '40-es, '50-es pasasnak nem feltétlen elsődleges, hogy 100%-ig feszes melled legyen meg csont lapos legyen a hasad.

- ők is vágynak friss húsra, szűk p..cira, és biztos, hogy a többségük nem rúgna labdába a top cicáknál, ezért másfelé is elkezdenek nézegetni. Illetve lassan a külső már mindegy is, csak legyen szép a bőröd, legyen valamicske melled és már beindul a fantázia, mert lehet, nekik még a telt fiatal husi és vonzóbb, mint mondjuk egy ráncosodó vékonyabb. Főleg ha a párjuk sem vékony, mert az átlag nő szülés után vagy simán a korából kifolyólag azért felszed magára

2017. máj. 17. 11:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen korúak a vékony csajokat is ugyan úgy megnézik. Én vékony vagyok huszonéves és bárhova megyek majd kiesik a szemük az idősebbeknek. És ez így van tizenéves korom óta, akkor is vékony voltam. Mondjuk engem a fiatalok is megnéznek, de én azt vettem észre hogy az idősebbek sokkal feltűnőbben bámulnak. Szóval a lényeg hogy a középkorúaknak szinte mindegy a testalkat, minden csinos fiatal csajt megnéznek.
2017. máj. 22. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!