Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A középkorú pasiknak miért jönnek be a telt lányok?
Telt vagyok,és azt vettem észre az utcán rendszeresen a 40-50-60 közötti férfiak bámulnak meg. Fiatalok ritkábban.
20/L
még nem vagyok 40, de azért közelebb hozzá, mint a harminchoz :)
Egyrészt, a fiatalság vonzó, huszonéves nőn pedig mindig lehet találni valami izgalmasat, akkor is ha vékony, akkor is, ha nőiesebb.
Másrészt, az ember ennyi idősen már megtanulta, hogy nem csak a magazinok topmodelljei izgalmasak, hanem mindenféle nőtípus
A korod, és nem a tested vonzza őket.
Fiatal, naiv, életvidám, könnyű elbűvölni, szexre kapható, de kapcsolatra is megteszi
Pusztán a fiatalságodatért rajonganak érted. Ugyanannyi kilós 30ast észre sem vesznek.
" Ugyanannyi kilós 30ast észre sem vesznek."
mindig a saját korosztályomból volt párom, ez nem igaz, hogy egy vonzó 30ast nem veszek észre
Amúgy ezt én is észrevettem, hogy duciként inkább az idősebbek néztek meg (ez nem azt jelenti, hogy olyan fiatalabb nincs, akinek pont ez tetszene, párom nagyjából korombeli, 5 évvel idősebb nálam).
Én ezekben látom a titok nyitját:
- a szépségideál tényleg egész más volt az ő fiatalkorukban, mint most, de még most is össze-vissza változik. Amikor én voltam 20-21 éves, akkor még nem volt ekkora ez a Kim Kardashian meg óriáspopó-láz, akkor kb. a full lapos hasú, sportos, kismellű csaj volt a szépségideál. Sokakat befolyásol a média, és még mindig ott vannak tiniszinten, hogy juj, ha nem azt választom, mint ami a médiaideál, akkor ciki vagyok és kiközösítenek... meg ha sokan mondják vmire, hogy az szép, egy idő után van olyan embertípus, aki tényleg szépnek is látja, még ha az elején nem is. Közben meg pár tíz évvel ezelőtt nagymell-láz volt, ami a telt lányok nagy részének megadatott (nekem pl. ráadásul arányaimhoz képest is nagyok, nemcsak szám és kosárméret szerint).
Egy átlag (tehát nem ilyen fiatalos milliomos vállalkozó típusú) középkorú, '40-es, '50-es pasasnak nem feltétlen elsődleges, hogy 100%-ig feszes melled legyen meg csont lapos legyen a hasad.
- ők is vágynak friss húsra, szűk p..cira, és biztos, hogy a többségük nem rúgna labdába a top cicáknál, ezért másfelé is elkezdenek nézegetni. Illetve lassan a külső már mindegy is, csak legyen szép a bőröd, legyen valamicske melled és már beindul a fantázia, mert lehet, nekik még a telt fiatal husi és vonzóbb, mint mondjuk egy ráncosodó vékonyabb. Főleg ha a párjuk sem vékony, mert az átlag nő szülés után vagy simán a korából kifolyólag azért felszed magára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!