Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok/nők hogyan viszonyulnak a tyúkvágáshoz? Ha a férfi elviszi a szülői házhoz és tyúkvágás van, szerintetek a többség segítene vagy sem?
Aki esetleg gyerekkorában falun nőtt fel és látott már ilyet, az talán be tud segíteni, de hogy várhatná el ezt valaki egy olyan lánytól, aki élőben nem is látott tyúkot? Szóval nem, nem várnám el, leginkább azért sem mert évek óta vegetáriánusk vagyok.
22/F
Amikor 20-25 csirkét meg kell koppasztani,ki tokolni ,kibelezni,-lemosni,esetleg szétdarabolni -ha nem egészben rakod...bezacskózni -fagyasztani.(?)
(Felénk nem tyúk korban vágják- mert azt 3-4-órát főzheted olyan öreg...)
Forrázásban-koppasztásban meg a valamire való férfiak is segítenek -csak szólok....
/Ma irodában dolgozom műkörömmel,és egy évben max 2-szer csinálok ilyet-mert nem szeretem a hormonkezelt húst és nem esik le a körmöm sem (még jól is jön),emellett hálás vagyok a nagyszüleimnek,hogy nincs olyan munka-(tényleges) amit ne tudnék elvégezni./
# Most az egyszer Lazy-vel' is egyet kell értsek,ha a fiatal lányokat átlagban nézzük....
Ha azzal állna elő, hogy "Gyere, megyünk anyámékhoz tyúkot vágni!" kiröhögném és nemet mondanék. Ha meglepetésnek szánná a dolgot, akkor sem segítenék sem a vágásban, sem a pucolásban, mert
-nem eszem húst,
-sajnálom az állatokat,
-műkörömmel, szoknyában, magassarkúban nehézkes az ilyen
-vendéget bunkóság dolgoztatni (ettől függetlenül felajánlanám, hogy segítek vmi könnyű munkában, pl mosogatás, mert ennyire jófej vagyok:))
Többet nem mennék hozzájuk.
Na ne:) A mai fiatalok, akik nem éltek ilyen helyen, életükben nem láttak tyúkot. Mondjuk, még előkészítve sem, mert az üzletekben azt lehet sok mindennek nevezni, csak tyúknak nem.
Ettől függetlenül, ez emberfüggő. A párom is ritkán látott élő állatot, tiniként. Azért, lazán vág tyúkot, nyulat, kecskét és disznót is szívesen leszúrja.
Bar en videki vagyok es volt ebben reszem, kihagynam. Nem ezert megyek el a parom szuleihez, hogy dolgozzak. En se kerek senkit, hogy jojjon at hozzam es tegye rendbe a kertet.
Max. a takaritas, de ez evidens amugy is(mosogatas stb...).
23/N
A mai lányok.... Ezen röhögök. 50 éve sem vágott mindenki tyúkot és nem falun élt.
Én nem segítenek, el sem mennek.
45n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!