Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar ezek alapján?
40es férfivel irkálgattunk egymásnak, a szexnek minden formáját kibeszéltük. én 20as nő vagyok. a férfi nem egyedülálló, 2szer találkoztunk kb 20 percre. csak csók volt semmi más.
azóta is irkál, hogy szexet akar, de volt rá lehetősége, mégsem élt vele. Akkor most mit akarhat vajon?
Csak én nem értem ezt?
TE mi a fenét foglalkozol vele?
Ja, egy tipikus magányos maszturbator.
tudom, hogy utálni fogsz, de felesége van a hapsinak? Mert akkor valószínűleg ez az indok, szerintem inkább hagyd ott a pasit, szexelni találsz mást is. Viszont ha nincs és nagyon akarod akkor hódítsd meg te őt, ez a 21.század :D
(L/19)
Szeretőt akar ,csak még vacilál, hogy vajon belemenjen e vagy se. Megéri e vagy se. Nem tudja,hogy mit csináljon. Ha neked kell szerezd meg ,hajrá! Lehet lepontozni!
De,ha gondolod írj privit én is ilyen helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!