Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupan a viselkedese alapjan honnan lehet tudni, hogy egy pasi szexet akar egy notol vagy akar komolyabbat is?
Figyelt kérdés
Adott mondjuk egy pasi, aki ossze-vissza fekszik mindenkivel, aki megall neki. Mondjuk megtetszik neki egy lany(o is emberbol van, biztos van olyan csaj, aki megfogja ot), azt honnan lehet tudni, hogy kulonleges szamara a csaj.2014. dec. 2. 14:17
2/9 anonim válasza:
Nem fog leállni nem fogod tudni kordában tartani.
De majd megtanulod :)
:(
3/9 anonim válasza:
Sajnos, csak utólag lehetsz okos.
4/9 anonim válasza:
sehogy,ez ettől jó!
"tanuljatok meg hazudni,és tanuljatok meg erre büszkének lenni.
5/9 A kérdező kommentje:
Elmeleti kerdes!! Nem rolam van szo, nem tudom miert nem tudtok a kerdesre valaszolni, ahelyett, hogy probalnatok folyamatosan a kerdezot kielemezni...
2014. dec. 2. 14:23
6/9 anonim válasza:
Nekem a szex a legkomolyabb dolog,ha odáig eljutok majd valakivel,akkor biztos lehet abban,hogy nagyon szeretem őt.
Számomra hihetetlen ez a csak szex dolog.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom te miből gondolod, hogy itt mindenki profilozó az FBI-nál?
Az ilyen férfiak pont azért sikerek mert tudják mit kell ahhoz csinálniuk, hogy megvezessék a lányokat.
8/9 A kérdező kommentje:
14:25
Ez mind szep s jo, de nem az olyan pasikrol van szo, akik olyanok mint te, hanem pont az ellenkezo taborrol!
2014. dec. 2. 14:27
9/9 anonim válasza:
Biztos lesz olyan hölgy az életében. De ha most ilyen, előbb ki kell élnie ezt a korszakot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!