Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok ti orulnetek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti orulnetek ha egy idegen srac elvinne motorozni? Sisakot kesztut is adna neked?

Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én nem nő vagyok, hanem férfi, de hadd válaszoljak. Motorosként mondom, hogy SOHA nem ülnék fel olyan mögé, akit nem ismerek! NAGYON meg kell bízni valakiben, hogy mögé üljek.

Az már más kérdés, hogy sofőrként se engednék magam mögé senkit, akiben nem bízok meg. Ki vagytok szolgáltatva egymásnak, még ha nem is egyenlő arányban.

2017. máj. 10. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem örülnék neki, mert a srácot apám agyoncsapná, még a sisak sem mentené meg szegényt.
2017. máj. 11. 08:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat es teljesen igazatok van! Termeszetesen semmilyen rossz szandek nem vezerel. Csak sok lany ram mosolyog mikozben motorozok es azert mertem ezt a kerdest feltenni :)
2017. máj. 11. 10:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is mosolyognék, de a fentebb leírtak miatt, biztos, hogy ismeretlenül nem mennék el veled motorozni. :)
2017. máj. 13. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyre inkább úgy látom, csajok közül ide csak az álszentek járnak.

Motorozom egy ideje és sokan felültek mögém ismeretlenül is. Mondjuk nincs az a vagány hülyegyerek stílusom, nem egykerekezek és betartom a szabályokat.

2017. aug. 24. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!