Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírom mi történt. Mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírom mi történt. Mit tegyek, hogy az elkövetkezendő napok ne a bánatról szóljanak? Az idegen férfiakat most még túl kevésnek látom, az emléke miatt, ismerkedni tehát nem megoldás.

Figyelt kérdés

Jaj, Istenem, mit csináljak, megszakad a szívem pedig karácsony van! 😭

Az történt, hogy nemrégiben megismertem egy férfit, aki azonnal levett a lábamról... Amellett hogy bejött külsőre, lehengerlőnek találtam a belsőjét is. Ő is úgy viszonyult hozzám még ekkor, mint én hozzá. Nagyon szerencsésnek érzem magam! 😢 Elkezdtünk mind többet beszélni online. És randiztunk is. Kétszer. Olyan boldog voltam, a korábbi srácok az életemben nem tettek ennyire elégedetté.

Aztán el is jött a karácsony, és az elkövetkező napokban lett volna a következő randi... Gondoltam, össze is jövünk. Mármint megbeszéljük hogy kapcsolatban vagyunk, járni kezdünk. És lefekszem vele... 😞

Erre ma írt, hogy megismert valakit, úgyhogy szeretné velem befejezni ami alakult. 😨 💔 Kérdeztem, mikor ismerte meg, azt mondta két hete. Az azt jelenti, engem előbb ismert meg. Mondta, hogy tegnap találkozott vele másodjára, és biztos benne hogy őt akarja, és nem szeretne párhuzamosan ismerkedni, nem tisztességes. Úgyhogy elköszönt. És ezzel el is tűnt az életemből, végleg, gondolom.

Az a durva, hogy úgy érzem, ha nem működne neki a titokzatos idegennel, szeretném ha visszajönne hozzám... Az se érdekel ha megalázó, hogy ez ilyen "ha nincs ló, jó a szamár is" dolog lenne. Pedig nem vagyok ilyen, de most mégis így érzek, mert annyira szerettem volna/szeretném ezt az embert. De ez nem téma, hisz ezek után úgysem fog kezdeni velem, főleg, hogy úgyis össze fog jönni a titokzatos idegennel. 😖 💔

2016. dec. 25. 04:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fel a fejjel. Több, mint 3 milliárd férfi él a Földön.

33F

2016. dec. 25. 04:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Idővel elmúlik a bánatod és akkor jössz majd rá mennyire jó, hogy nem jött össze vele a kapcsolat. :) Nem érdemes olyan után epekedni, aki melletted másokkal is ismerkedik párhuzamosan és nem téged talált számára megfelelőbbnek.Fogadd el a döntését.Pasi van még millió, de férfit keress inkább, aki úgyis viselkedik.
2016. dec. 25. 06:00
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ne sajnald. En elhiszem, hogy most beleszakad a szived,de annak nem tudsz parancsolni, hogy o mit erez.

Egyreszt ha melletted meg ismerkedett masokkal is (ami amugy tarskereses eseteben teljesen normalis) akkor o valoszinuleg nem erezte ugyanazt, amit te (marmint hogy te lennel neki a mindent elsopro igazi).

Masreszt legalabb teljesen korrekt volt es elmondta... nem etetett meg hetekig /honapokig, mikozben parhuzamosan volt masik baratnoje.

Nekem a ferjem amugy ugyanezt csinalta. Mi is tarskereson ismerkedtunk meg. O is parhuzamosan ismerkedett addig masokkal, nekem meg eppen akkor fulladt kudarcba egy masik ismerkedesem. Na amikor mi aztan megismerkedtunk, ra kb 2 hetre o is megirta a parhuzamos jelolteknek, hogy sajnalja de megtalalta akit keresett, es inkabb befejezne veluk.

Szerintem egyebkent ennyi ido alatt maximum fellangolni lehet, annyira megismerni egy embert nem, hogy tudd, o az igazi. Sokkal inkabb kivetiteni ra olyan tulajdonsagokat amikkel valojaban nem (biztos, hogy) rendelkezik.

Folytasd az ismerkedest, rengeteg szingli ferfi van meg rajta kivul, es egyaltalan nem biztos, hogy hosszu tavon ez a pasi lett volna a jo valasztas... meg ha most ugy is erzed... valojaban meg egy idegen volt.

2016. dec. 25. 06:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vesztettél semmit, hisz ő nem úgy érez irántad, mint te iránta. Így az, amit te elképzeltél kettőtökről nem valós.

Nem tehetsz mást, mint hogy belátod h mégsem hozzád való volt. Tovább lépsz, keresel olyat aki tényleg úgy érez irántad, ahogy te iránta.

Idő kell hozzá, de ne siránkozz rajta. Már velem is történt hasonló, tudom h milyen érzés. Minden nap egyre jobb lesz ;)

2016. dec. 25. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2 randi nem randi. Nem is ismerted még eléggé, szerintem kár bánkódni, de te tudod.
2016. dec. 25. 08:54
 6/7 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ő legalább nem párhuzamosan játszik, értékelendő.
2016. dec. 25. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egy fellángolás volt a részedről, hiszen megmozgatott benned valamit, de annyira még nem ismerhetted, hogy mély érzelmek alakuljanak ki. Az érzés amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan tovább is fog állni. Becsülendő, hogy őszinte volt.

Az, hogy már most így dobbantott, árulkodó. Nem is akart igazán ő téged. Később is ugyanígy lelépett volna, jobb hogy ez már most megtörtént.

2016. dec. 25. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!