Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti orulnetek ha egy idegen srac elvinne motorozni? Sisakot kesztut is adna neked?
Ha 50-nek nekimégy valaminek, az olyan eröhatás, mintha a 3. emeletröl esnél le - szóval böven bele lehet halni.
Emellet egy idegennel semmilyen körülmények közt nem motoroznék, mert egyrészt nem tudom, mennyire tudja rendesen kelezni a jármüvet, másrészt ha fenn vagyok a motoron, akkoról oda visz, ahová akar és azt tesz velem, ami neki tetszik - ezt meg nem kockáztatom.
Idegennel soha ne menj motorozni.
Motoros nő vagyok. Sportmotorom van. Hidd el, nem mondok butaságot.
Teljesen ki leszel szolgáltatva neki.
Ja...és imponálni akar majd megfektetni valószínűleg. Na de nem ez a téma itt.
Motorozni inkább keress ismerőst.
31 N
Nekem is megvan a jogsim motorból 20-éve ...senki mögé nem űlnék és a rokon kislányokat' sem engedném.
/N.
Erositem a motoros nok taborat (37/N).
Idegen moge motorra fel ne ulj!!!
Egyreszt a baleseti resze felol, fogalmad sincs mennyire jol tud motorozni es azert mert tud motorozni az nem azt jelenti, hogy utast is tud szallitani. Tok ket kulon dolog a ketto. Abszolut mashogy motorozok mikor egyedul vagyok, meg amikor nagyritkan a parom felul mogem.
Masreszt idegen, nem tudod mik a szandekai. Elvisz a varos vegebe, beprobalkozik, ellenkezel, dulakodtok..... benne vagy a hirekben..... kell ez neked?
Meg kocsiba se ulj be idegen melle, de motorra foleg ne mert olyan helyekre tud vinni motorral, ahova autoval is nehezen jutnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!