Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 49 évesen van még esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

49 évesen van még esélyem egy normális együtt élős (férjhez menős) kapcsolatra ebben az életben?

Figyelt kérdés

Valaki olyat találni, aki nem csak a szerelmem, hanem a barátom is lenne. Akivel lehet beszélgetni. Aki mellett nő lehetek. Aki még szívesen szexel velem. Aki még néz ki valahogy. Aki nem igénytelenedett el. Akinek még vannak tervei az életben. Aki elfogadja a családomat. Aki anyagiakban közel azon a szinten van, mint én.

Csak annyit várok el a másiktól, amennyit én is tudok nyújtani.

Vagy túl magasak az igényeim?

2017. máj. 10. 10:43
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam volna, gy egy sime kérdésből ez lesz, de akkor kezdem a kisregényt :-)

#13. Tudom, hogy sok nő csak azért megy férjhez, mert jön a gyerek, nekem ez egy összetartozást jelentene, hogy mindketten komolyan, és hosszú távon tervezünk egymással.

#15. Neked 10-35 évvel idősebb pasid van? 20 évesen 55 évessekl kavarsz? Ja, tudom már, te pasi vagy, méghozzá olyan, aki megelégszik egy agyatlan nővel is, csak feszes és fiatal legyen. Biztosan van ilyen nő, aki a személyiségedért van veled,és nem a pénzedért.

#16 Köszönöm, én is pont ezt akartam írni, hogy 49-50 évesen jusson majd eszükbe, hogy mennyire érzik rozzantnak magukat.

Az ilyen válaszadók a kedves édesanyjukat is rozzant mamikának látják? Akkor nem hibáztatom az illetőt, mert akkor elég rossz géneket örökölhetett, és rá is elég rossz helyzet vár majd 50 éves korára, tehát élvezze ki az életet, amíg fiatal. :-)

folyt. köv.

2017. máj. 10. 16:37
 22/29 A kérdező kommentje:

#17 Nyilván, ha valaki nem nyitott az együtt élésre, azt elfogadom, nem vagyunk egyformák. Ez 2 emberen múlik. Én sosem húztam le senkit, és nem akaszkodtam senkire, el tudom tartani magam, de úgy gondolom, együtt könnyebb. Valahol megértelek, mert nekem is tették már fel a kérdést a második randin, hogy "hozzád költözhetek?" elmenekültem, ennyire azért nekem se sürgős :-) Ne legyen jó anyagi helyzetben, de a minimum azért legyen meg. Ja, és az Adonis nem egyenlő a normális kinézettel. Nem villogni akarok a pasimmal, hanem közös normális hétköznapokat. Te élvezd a fiatalok társaságát, (amíg teheted) neked erre van igényed, másnak meg másra.

#18 Nem álmodok. Ezek tények. Próbálkoznak, írtam fentebb. Vagy elhiszed, vagy nem. Majd egyszer megérted, ha megérsz rá.

#19 Nem töröltettem ki semmit, nem tudom, miről beszélsz. Nem tudom, hogy kell, és nem is érdekel. Kaptam sértő, bántó választ és nem töröltettem ki. Tudomásul veszem, és elfogadom, ha valakinek más a véleménye, vagy annyira sekélyes az élete, hogy örömét leli abban, ha a másikba "belerúg" Nem tudom, mit írhattál, de el lehet gondolkodni rajta, hogy mennyire durva lehetett, ha valakinek annyira bántotta a szemét, hogy képes volt tenni érte, hogy töröljék.

#20 Szívemből szóltál. Nem tudom, egyes válaszadók milyen 50-es nőket ismernek, vagy a családjukban milyenek vannak, vagy magukból indulnak ki, de nagyon gáz lehet. Én is úgy gondolom, hogy 49 évesen még igencsak van egy jó pár évem, és ha majd megszűnik a menstruációm, akkor attól még nem szűnök meg nőnek lenni.

A negatívoknak: a nyugdíjig még van több mint 15 évem, ne kényszerítsétek már rám, hogy nyugdíjasként viselkedjek, ha lehet. És nyugdíj után is van élet :-) Én nem egyszer letoltam a Spartant, ha egyáltalán tudjátok, hogy mi az, akit annyira érdekel, hogy milyen aszott, narancsbőrös kivénhedt pi.na vagyok, találkozzunk K.barcikán :-)

A pozitívaknak: nagyon köszönöm a válaszokat, és a bíztatást, bár sok jóra nem számítok a jövőben, nem bántam meg, hogy kiírtam a kérdést, tanultam belőle, szórakoztam is rajta, és néhány dolgot másképp látok.

2017. máj. 10. 18:33
 23/29 anonim ***** válasza:
42%

Rosszul jársz itt, ha magadra veszed a válaszokat...

Arra akartam utalni, hogy gondlom Te 49 körülit szertnél, de egy 50 éves fickó talál 40-30 evést is, és nem agyatlant. Na, ezért kilátástalan a szitu, főleg mert Te is tuti nő vagy, jogosan tuti fickót akarsz, de azokra manapság lecsapnak a fiatalabbak. Ezért is válik a sok 50 éves pár, mert a fickó fiatalít.

2017. máj. 10. 18:33
 24/29 anonim ***** válasza:

"#19 Nem töröltettem ki semmit, nem tudom, miről beszélsz."

Ez esetben bocsánat, tárgytalan, amit írtam.

Biztos valami önkéntes erkölcsrendész garázdálkodik itt.

Egyébként nem volt sem trágár, sem sértő, amit írtam, úgyhogy az önkéntes erkölcsrendész barátom szarjon aprószeget egy hétig.

2017. máj. 10. 18:46
 25/29 anonim ***** válasza:
Két házasság után sem unod? :D
2017. máj. 10. 19:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Minek kéne egy 30-40-es nőnek 50-es pasi? Mindet elhajtom. 10-20 évvel fiatalabb nőt az talál, akinek kifejezetten sok pénze van.
2017. máj. 10. 19:17
 27/29 anonim ***** válasza:

Most már, hogy kikormolt téged az összes hipermacsó alfahím, aztán mind el is dobtak mint a használt kotont, kéne egy rendes empatikus balek, aki majd biztosítja a megélhetést, igaz-e?

Nem kell válaszolnod, költői kérdés volt.

2019. szept. 22. 02:53
 28/29 A kérdező kommentje:

Pedig válaszolok, mert nem, nem igaz.

Nem csak engem dobtak, és is dobtam azt, aki nem felelt meg, vagy csak arra volt jó. (vagy még arra se...)Ezek a kapcsolatok nem az együttélésről szóltak. Ha lett volna köztük megfelelő, akkor nem lett volna a kérdés.

A másik meg: nem keresek eltartót. 50 éves koromra köszönöm, de el tudom tartani magam. Van munkahelyem, szaktudásom. Megvan mindenem ami kell, hitelem nincs. Társat keresek. Illetve kerestem.

Már nem.

Eltelt több mint 2 év, és én elfogadtam, hogy ez így marad. És jól van ez így. A korombeli normális, értelmes férfiak annak idején megfontoltan választottak párt maguknak, tehát élnek boldogan a feleségükkel így 20-30 év után is. Aki pedig egyedül van, az valahogy nekem se kell.

Az a kevés kivétel, aki értelmes, normális, és valamiért pont nincs párja, azzal meg valahogy nem keresztezzük egymás útjait :-)

2019. szept. 26. 09:56
 29/29 anonim ***** válasza:

Van esely,persze,foleg ha a fovarosban elsz,mert videken az 50 koruli pasik kozt ritka,aki jol is nez ki,es nem.alkoholista,vagy nos.

A kiszaradasrpl.51 vagyok kb 4 eve nincs mensim,de ez nincs ramirva

.;)

Ugyanolyan no vagyok,mint eddig.Ferjemmel,aki egy evvel tobb csak nalam,meg aktiv szexualis eletunk van.

Ismerem a rancait,a rigolyait,es egyutt oregedtunk meg.En kicsit meghiztam,de tetszem neki,o nem hizott meg a genjeinek koszonhetoen.

Ha egyedul maradnek,nem keresnek mar masik part.

Szex miatt plane nem.Osszekoltozni megint nem.

Bar mondjak egyedul se jo.

2019. szept. 26. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!