Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
49 évesen van még esélyem egy normális együtt élős (férjhez menős) kapcsolatra ebben az életben?
Valaki olyat találni, aki nem csak a szerelmem, hanem a barátom is lenne. Akivel lehet beszélgetni. Aki mellett nő lehetek. Aki még szívesen szexel velem. Aki még néz ki valahogy. Aki nem igénytelenedett el. Akinek még vannak tervei az életben. Aki elfogadja a családomat. Aki anyagiakban közel azon a szinten van, mint én.
Csak annyit várok el a másiktól, amennyit én is tudok nyújtani.
Vagy túl magasak az igényeim?
Na most itt azért valami k***rvára nem kerek.
Kiírsz egy kérdést, hogy túl magasak-e az igényeid, kapsz egy választ, ami azt mondja, hogy igen, túl magasak az igényeid, erre elkezded bizonygatni, hogy nem is túl magasak az igényeid.
Most akkor döntsd már el, hogy mit akarsz.
Tényleg bizonytalanság van benned, hogy túl magasak-e az elvárásaid, és a véleményekre vagy-e kíváncsi?
Vagy meg vagy győződve róla, hogy neked jár az, amit elvársz, és csak együttérző bólogatást vársz?
Mert ha a második, akkor ne ide írj ki kérdéseket, hanem menj el kávézni a barátnőiddel, azok pont arra valók, hogy együttérzően bólogassanak és megnyugtassanak, hogy az égvilágon semmi baj nincs veled, csak a férfiak a szemetek/igénytelenek/köcsögök/stb.
#13 elolvastad te a 6-ost?
Azt gondolom, hogy amit ő leírt, és amit én tapasztaltam az életben, a között a kettő között van egy arany középút.
De a válaszokból is, és egyébként is rájöttem, hogy sajnos, úgy tűnik, magasak az igényeim. Esetleg lehet, hogy szerencsém lesz, és megismerek valakit. De nagyobb az esélye annak, hogy nem.
#6:
Le a kalappal, a legtökéletesebb válaszok egyike évek óta a Gyk-n!
#8:
Milyen 50-es pasik? A kérdezőhöz 59-84 évesek illenek, csak azok már lehet öregek neki.
Kerdezo szerintem ne ilyen rosszindulatu,marokmarcsazo suttyoktol probald megtudni a valaszt a kerdesedre.
Sokan elfelejtik h ok is lesznek 49-50evesek es ok is szembesulhetnek majd ezzel a problemaval.
Erezd jol magad a borodben,elvezd az eletet,a pasik szeretik az elettel teli noket,soha ne add fel!
Kérdésed alapján eddig nem találtál, tehát nincs vagy kicsi az esélye.
Én ötvenes férfiként nem bútoroznék össze 40-es nővel. Élvezem a szabadságom.
Közös program, sex az lehet.
Összeköltözés említése esetén menekülőre fogom.
Házasság említése esetén, készítenék a homlokodra vizes borogatást, azután lelépnék.
Mik a terveid? Kérdéstől falra tudok mászni. Nincsnek terveim. Szolidan éldegélek.
Eljárok kerékpározni, úszni. Utazni nem szeretek.
"Aki anyagiakban közel azon a szinten van, mint én"
Még olyan nővel nem sikerült összejönnöm, akinek nem mindent nekem kellett fizetnem.
Üdítő kivétel lennél. Sajnos nem hiszek a csodákban.
"Aki még néz ki valahogy" Gondolod egy jó anyagi helyzetben lévő ötvenes Adonisz egy menopauza utáni kiszáradóban lévő 3.14nára hajt?
A korfa alapján, a negyvenes nők csökkenő kínálatra számíthatnak.
A tömeges kivándorlás - melynek nagy része férfi - szintén rontja az esélyeidet.
"50 éves leszek jövőre, ennek ellenére lehetne 35-40 éves pasim"
Álmodj királylány.
Hát "kedves" Kérdező, ez aztán igen, írok egy választ, ami neked nem szimpatikus, erre fogod és kitörölteted.
Pedig semmi sértőt vagy vulgárisat nem írtam.
De nem baj, ezzel el is ismerted, hogy igazam van, és már meg is van a magyarázat rá, hogy miért fogsz macskás öregasszonyként egyedül élni örökké.
Kedves 17-es! 50 éves nő vagyok, nem vagyok "kiszáradóban", nem vagyok még a meneopauza időszakában, és 40 évesen alakult ki egy kapcsolatom, ami azóta is tart, ennek ellenére ha nem lenne is lenne lehetőségem az ismerkedésre.
Ne hidd,hogy csak a nők fölött jár el az idő, a pasik fölött ugyanúgy, tehát 1-2 év és lehet,hogy Te is örülni fogsz annak, ha egy jól kinéző korban Hozzád illő nőt találsz...idősebb napjaidra :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!