Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem unjátok már ezt?

Figyelt kérdés
csomóan ha feltesznek egy kérdést nem válaszolnak rá.vagy soha vagy nagyon késő válaszol. ha mondjuk felteszi 21:45-kor és 21:46-kor jön a válasz már arra nem is reagál.sztem ez uncsi.én ha felteszek egy kérdést akkor itt maradok és várok a válaszra
2010. máj. 15. 22:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Amúgy azt nagyon kedvelem, amikor a kérdező még egy köszire sem méltatja az értelmes válaszokat :(
2010. máj. 16. 01:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Pontozni kéne a kérdezőt is. Aki kipontozódik, többé nem kérdezhet.
2010. máj. 16. 03:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg be kellene vezetni a kérdező pontozását is.

Egyrészt, mert sokan

1. Csak azért teszik fel a kérdést, hogy a saját véleményüket "megerősítsék" (pl. "Egészség" témakörben volt, hogy a cigi vagy a vízipipa a károsabb. Erre én linkeltem egy francia tanulmányt, hogy a pipa sokkal károsabb, erre a kérdező elkezdett anyázni...)

2. Sok a kis Pistike, akik unalomból tesznek fel kérdést. Pl: "Ez a csaj akar velem járni, nem tudom, hogy vakarjam le magamról" és belinkel a Miss World választásról egy képet (úgy, hogy az URL-ben is látszik, honnan linkelte), és amikor mondjuk neki, hogy ne szórakozzon, akkor "bocsi nem is ezt akartam belinkelni, hanem ezt" (szintén, egy másik kamu kép)...

3. Sok kérdező is "trollkodik". Pl. ma is volt egy kérdés, hogy "Duci vagyok?" és beírta, hogy 160cm és 98kg. Erre valaki beírta, hogy igen, és elkezdett g.e.c.i.-zni...

4. Az is jó, amikor feltesz egy kérdést, és utána vissza se néz. Pl. valaki visszakérdez, hogy pontosabban tudjon válaszolni, és még arra sem válaszol.

De az is jó, amikor még egy "Köszi"-t is cs.szik leírni...

2010. máj. 16. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!