Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unjátok már ezt?
Figyelt kérdés
csomóan ha feltesznek egy kérdést nem válaszolnak rá.vagy soha vagy nagyon késő válaszol. ha mondjuk felteszi 21:45-kor és 21:46-kor jön a válasz már arra nem is reagál.sztem ez uncsi.én ha felteszek egy kérdést akkor itt maradok és várok a válaszra2010. máj. 15. 22:43
11/23 A kérdező kommentje:
na hát ez meg a másik.meg ha felteszel egy kérdést vársz tanácsokat kérdeznek h tudjanak normálisan válaszolni a minimum h válaszolsz rá de főleg egy köszi ha mást nem is
2010. máj. 15. 22:55
12/23 Fke válasza:
most nem értem, te azért jössz ide, hogy hálákodjanak neked az emberek...
13/23 A kérdező kommentje:
nem de ha már segítek akkor köszönje meg
2010. máj. 15. 22:58
15/23 anonim válasza:
Mert ilyen büdös nagy parasztok járnak ide. Nem igaz, hogy vki annyira nem képes, hogy ideböfögjön egy "köszi"-t. Te személyesen sem köszönsz meg semmit, ha vki szívességet tesz neked?
16/23 A kérdező kommentje:
legalább te egyetértesz velem :D ezek szerint nem.mert olyan világot élünk!
2010. máj. 15. 23:10
17/23 anonim válasza:
:) Amúgy sem sok normális ember van ezen az oldalon. Akárhányszor idetévedek, mindig csak a fejemet fogom. Le kellene róla szokni:D
18/23 A kérdező kommentje:
hát nem sok:S mindig bele kötnek mindenbe és nem tudnak normális válaszokat írni.de aért sok jó fej is van:)
2010. máj. 15. 23:16
19/23 anonim válasza:
aza legjobb,mikor mindenre aztírják h terhes vagy.nemgáz h egyáltalán semmi köze a kérdéshez,de azért ezt válaszolják.kikészitő... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!