Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unjátok még a sok ciki-e hogy szűz vagyok kérdést?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 20:52
1/6 anonim válasza:
csak kétségbe vannak esve 1 baromság miatt...
2/6 anonim válasza:
Nem, igazából egyáltalán nem foglalkozom vele...
Inkább néha az bosszant, hogy ugyanaz az ember írja ki majdnem minden nap ugyanazt kérdést...
Asszem egy srác volt ilyen, aki hazudott a barátnőjének. Legalább 50 kérdést tett fel, hát persze h észrevettem a hasonlóságot...
De még ez sem tud nagyon érdekelni. Te se foglalkozz felesleges dolgokkal...
3/6 anonim válasza:
én ezt a sok "nem unjátok?" kérdést unom
4/6 anonim válasza:
én meg azt, amikor: "Betette, de alig érzetem. Ugye akkor még szűz vagyok?"
5/6 anonim válasza:
ennek a kérdésnek sincs sok értelme :P
6/6 anonim válasza:
De. Elég unalmas, hogy a sok önbizalomhiányos tininek arra van szüksége, hogy ismeretlen emberek építsék az önbizalmát azzal, hogy megírják, hogy nem ciki, és legyen rá büszke, és milyen jó, hogy nem olyan mint a többi.
Ja, és nem savanyú a szőlő, én is szűz vagyok, de nem érzem magam emiatt rendkívül különlegesnek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!