Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unjátok már ezt?
Figyelt kérdés
csomóan ha feltesznek egy kérdést nem válaszolnak rá.vagy soha vagy nagyon késő válaszol. ha mondjuk felteszi 21:45-kor és 21:46-kor jön a válasz már arra nem is reagál.sztem ez uncsi.én ha felteszek egy kérdést akkor itt maradok és várok a válaszra2010. máj. 15. 22:43
2/23 A kérdező kommentje:
az h hiába válaszolunk segítünk nem válaszol még egy köszit se
2010. máj. 15. 22:45
3/23 anonim válasza:
én is mindig visszanézek h jönnek-e válaszok
4/23 A kérdező kommentje:
de van aki nem
2010. máj. 15. 22:47
5/23 anonim válasza:
lehet, hogy az illető elment a géptől, vagy elment a nete (velem is volt ilyen)
6/23 A kérdező kommentje:
hát de ha napokig hetekig nem válaszol?
2010. máj. 15. 22:48
7/23 anonim válasza:
Tényleg idegesítő tud lenni. Főleg mikor tök lelkiismeretesen meg kedvesen elmagyarázol vmit, aztán még azt sem képes beírni, hogy "kössz".
8/23 anonim válasza:
Miért kéne a kérdezőnek válaszolni? Feltette a kérdést, erre van az oldal. Ha megkapta a választ akkor kész, nincs értelme többet irkálni.
9/23 A kérdező kommentje:
hát ez az.. én a múltkor kerestem neki csomó mindent, linkeltem meg minden és semmi válasz
2010. máj. 15. 22:53
10/23 anonim válasza:
22:51 látom belöled is hiányzik aza kifejezés hogy EMBERSÉG
szoval te se szokad sose megköszönni, hát minek is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!