Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek fontos, hogy mit gondolnak mások a környezetetekben az új pasitokról?
Értelmes férfit választok, aki megbecsül, tanult (bár szakmát is vihet, tökmindegy, csak kezdjen valamit az életével), humoros és hozzá tud szólni a dolgokhoz.
Ha a környezetem véleményére adnék, nem lennék együtt a barátommal, mert "alacsonyabb és hogy néztek ki". Szerintem tök jól nézünk ki egymás mellett, és külön szeretem benne, hogy alacsony-zömök férfi.
12-es:
Amúgy nálunk pont ez volt (8-as vagyok).
- miért nem olyannal jöttem össze, akinek van diplomája (amúgy azóta lett neki, de kb. egy baromi nehéz tárgyon múlt már akkor is)
- miért lakik az anyjával 28 évesen, és ezzel együtt jött az is, hogy biztos munkanélküli meg otthon veri a farkát (NEM és NEM :D)
- miért foghíjas
- meg egyszer voltam náluk sporttáskával, vittem le a cuccomat, erre ők: mekkora paraszt, hogy nem ő hozza le... istenem, nem egy kisvirágszál vagyok, aki meghal, ha fel kell emelnie egy táskát...
(ellenben apám nem paraszt, aki azért nevez cédának mmeg pofoz, amiért azt merészeltem neki mondani, hogy butaságot mond...)
A legjobb barátnőm nagyon jó emberismerő, az ő véleményét mindig meghallgatom, és általában igaza szokott lenni. Meg nyilván szeretném, ha a barátnőm jól kijönne a pasimmal, ha úgy alakul, hogy egy társaságba kerülünk mindhárman, másrészt meg a barátnőm szubjektíven, reálisan látja a dolgokat, és nem akar kib-szni velem, tudja, mi a legjobb nekem, mit érdemlek, ő ismer a világon a legjobban, tehát abszolút meg szoktam hallgatni, ő mit gondol az illetőről.
Mások véleménye viszont nem érdekel egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!