Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek fontos, hogy mit gondolnak mások a környezetetekben az új pasitokról?

Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem olyan szinten érdekel, amit említettek, hogyha esetleg fel kéne villannia a vészjelzőnek, de valamiért nem történt meg, akkor lehet segít, ha egy számomra közel álló személy szól miatta (egyébként ilyen soha nem volt). Ha valakinek szimplán nem jön be a párom külseje, az nem érdekel, az összes barátnőmmel úgy vagyok, hogy teljesen más pasikhoz vonzódunk, úgyhogy mindig csak bólintunk, hogy oké, örülök, hogy neked tetszik. :D
2017. máj. 9. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes férfit választok, aki megbecsül, tanult (bár szakmát is vihet, tökmindegy, csak kezdjen valamit az életével), humoros és hozzá tud szólni a dolgokhoz.

Ha a környezetem véleményére adnék, nem lennék együtt a barátommal, mert "alacsonyabb és hogy néztek ki". Szerintem tök jól nézünk ki egymás mellett, és külön szeretem benne, hogy alacsony-zömök férfi.

2017. máj. 9. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12-es:

Amúgy nálunk pont ez volt (8-as vagyok).

- miért nem olyannal jöttem össze, akinek van diplomája (amúgy azóta lett neki, de kb. egy baromi nehéz tárgyon múlt már akkor is)

- miért lakik az anyjával 28 évesen, és ezzel együtt jött az is, hogy biztos munkanélküli meg otthon veri a farkát (NEM és NEM :D)

- miért foghíjas

- meg egyszer voltam náluk sporttáskával, vittem le a cuccomat, erre ők: mekkora paraszt, hogy nem ő hozza le... istenem, nem egy kisvirágszál vagyok, aki meghal, ha fel kell emelnie egy táskát...

(ellenben apám nem paraszt, aki azért nevez cédának mmeg pofoz, amiért azt merészeltem neki mondani, hogy butaságot mond...)

2017. máj. 9. 14:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Az fontos volt, hogy olyan legyen, akit érdemesnek tartok elvinni a családomhoz. Zárkózott lélek vagyok, ezt a családom is tudja, és azt is, hogy nem állok szóba akárkivel, meg hogy csak azt fogom hazavinni bemutatni, akit nem kívánok többé elengedni. De nyilván az én választásom, velem bánik úgy, ahogy nekem megfelel, szóval beleszólása senkinek nincs.
2017. máj. 9. 15:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem túlzottan. Tartom magam annyira értelme, felnőtt, önálló nőnek, hogy ne a környezetemnek válasszak párt.
2017. máj. 9. 16:54
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:

A legjobb barátnőm nagyon jó emberismerő, az ő véleményét mindig meghallgatom, és általában igaza szokott lenni. Meg nyilván szeretném, ha a barátnőm jól kijönne a pasimmal, ha úgy alakul, hogy egy társaságba kerülünk mindhárman, másrészt meg a barátnőm szubjektíven, reálisan látja a dolgokat, és nem akar kib-szni velem, tudja, mi a legjobb nekem, mit érdemlek, ő ismer a világon a legjobban, tehát abszolút meg szoktam hallgatni, ő mit gondol az illetőről.

Mások véleménye viszont nem érdekel egyáltalán.

2017. máj. 9. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!