Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy életre megtörtem? Sosem fogom magam ezen túltenni?
Figyelt kérdés
Már 3. éve lesz, h a Nagy Szerelmem elhagyott. Kihevertem őt olyannyira, h újra szerelmes tudjak lenni, de a fejemben ő is ott szokott motoszkálni. Lassan másfél éve párom van, boldog és szerelmes is vagyok, de ha rágondolok, vagy arra az időszakra akkor összeszorul a szívem. Félelmetesnek tartom, h a legapróbb részletekre is emlékszem vele kapcsolatban. Úgy érzem, h olyan körbe csöppentem bele amiből sosem fogok tudni kiszállni. Mindig azt gondolom,h már kihevertem de rádöbbenek, h legeslegbelül még mindig nem. És félek, h nem is fogom tudni magamat átdobni ezen. Beszéltem már pszichológussal is. Az ő utolsó ötlete az volt, h keressem fel őt csupán annyira, h így a sok év elteltével, h mindkettőnkben azért ülepedett az érzelem és a szakítás sem friss, mondja el, h miért hagyott el, mi volt a problémája, mi zavarta őt, h hátha ez alapján belenyugszom és rávilágít esetleg olyanra ami bennem is felébreszt valamit, h "na mi tényleg nem is illettünk össze" vagy tanulságossá válik, h a jövőben min változtassak. De az exemnek már családja van és őt sem meg magamat sem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, h én még mindig egy 3 évvel ezelőtt történt dolog miatt rágódok... Nem tudom mit tegyek... :/ Ez sosem fog elmúlni? Azt mondták akkor, h az idő majd begyógyítja a sebet. Szerintem nem. Csak képesek leszünk együtt élni ezzel.2017. máj. 4. 13:42
11/13 A kérdező kommentje:
Tördelni nem tördelem az ujjaimat miatta vagy huzamosabb ideig gondolok rá. Csak, h ha valami olyan dolog történik ami anno hozzá kapcsolódott, akkor beugrik ő. Mondjuk úgy, h heti 1x eszembe jut, h mi lehet vele. A találkozóba biztosan nem fog belemenni, mert nem váltunk el barátságos módon, de bekeverni sem szeretnék vagy magamat kinevettetni, h még mindig ezen rágódok... Azóta nem is találkoztunk, tavaly nyáron láttam őt 2 év után először pár méterről és ennyi :) Azóta nem. Talán tényleg csak konkrétan ha tőle hallanám az okot akkor az alapján elfogadnám a dolgot mint a találgatásokból :) Köszönöm a megértő válaszokat! :)
2017. máj. 4. 15:02
12/13 anonim válasza:
Írj neki egy sima levelet...
Esetleg fb-on, hogy gratulálok ehhez/ahhoz...
Ha válaszol és elbeszélgettek, esetleg úgy fel tudod hozni a témát és kiderül, hogy mi volt a gond és lezárhatod.
Ha nem reagál, akkor kész ennyi és akkor is próbáld meg elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!