Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy életre megtörtem? Sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy életre megtörtem? Sosem fogom magam ezen túltenni?

Figyelt kérdés
Már 3. éve lesz, h a Nagy Szerelmem elhagyott. Kihevertem őt olyannyira, h újra szerelmes tudjak lenni, de a fejemben ő is ott szokott motoszkálni. Lassan másfél éve párom van, boldog és szerelmes is vagyok, de ha rágondolok, vagy arra az időszakra akkor összeszorul a szívem. Félelmetesnek tartom, h a legapróbb részletekre is emlékszem vele kapcsolatban. Úgy érzem, h olyan körbe csöppentem bele amiből sosem fogok tudni kiszállni. Mindig azt gondolom,h már kihevertem de rádöbbenek, h legeslegbelül még mindig nem. És félek, h nem is fogom tudni magamat átdobni ezen. Beszéltem már pszichológussal is. Az ő utolsó ötlete az volt, h keressem fel őt csupán annyira, h így a sok év elteltével, h mindkettőnkben azért ülepedett az érzelem és a szakítás sem friss, mondja el, h miért hagyott el, mi volt a problémája, mi zavarta őt, h hátha ez alapján belenyugszom és rávilágít esetleg olyanra ami bennem is felébreszt valamit, h "na mi tényleg nem is illettünk össze" vagy tanulságossá válik, h a jövőben min változtassak. De az exemnek már családja van és őt sem meg magamat sem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, h én még mindig egy 3 évvel ezelőtt történt dolog miatt rágódok... Nem tudom mit tegyek... :/ Ez sosem fog elmúlni? Azt mondták akkor, h az idő majd begyógyítja a sebet. Szerintem nem. Csak képesek leszünk együtt élni ezzel.
2017. máj. 4. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olvasd végig amit írtál. Te kapaszodsz bele még most is. Ha el akarod felejteni, azért tenni is kell.
2017. máj. 4. 13:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha minden szót teljesen kiírsz a hogy szót miért nem? Nem is hosszú.

Amúgy sose értettem, hogy hogy lehet valakinek párja, vagy lehet együtt valakivel ha közben végig egy másik emberre gondol és nem felejtette el a korábbi szerelmét.

2017. máj. 4. 13:46
 3/13 anonim ***** válasza:
A jelenlegi párod mit szól hozzá, hogy most is az exeden kattogsz?
2017. máj. 4. 13:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Nincs bennem szerelem az exem iránt, sőt nem is tudnék vele újra összejönni, mert ahogy írtam a jelenlegi páromba vagyok szerelmes, ez 1000%, csak valahogy azt a csalódást nem tudtam kiheverni. Azon kattogok leginkább, h akkor mit ronthattam el és mi olyat tehettem. A pszichológus szerint ez normális, h bennem előjönnek ezek, mert szerinte minden ember hordoz magában egy olyan sebet ami megviselte, csak valaki le tudja zárni úgy, h nem befolyásolja őt az élete további részében és valaki csak nagyon lassan tud pontot tenni a végére. Nem veszem úgy, h ez szent írás, de érzem amit érzek, tudja és érzi is a párom, h őt szeretem és tudja is, h mi zajlik bennem, nem gondolja úgy, ezáltal én még hozzá vonzódok.
2017. máj. 4. 14:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért valami fogalmad csak van róla, hogy miért dobott?
2017. máj. 4. 14:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak 4 hónapig jártunk, de azalatt az idő alatt semmi probléma nem volt. Mindig beszélgettünk, mindent megtudtunk normálisan beszélni. Aztán egyik nap kaptam az üzenetet, h ő nem tudja, h még szerelmes-e, nem tudja, h mit érez. Komolyan azt hittem, h csak viccel, még viccesen válaszoltam is neki, h ne viccelődjön azért ilyenekkel és a többi jött magától... Próbáltam vele megbeszélni, h mi az oka, mert valami oka csak van, de a válasza mindig félrebeszélés volt és az, h ő maga sem tudja. Már én vetettem fel a kérdéseket, h nem vagyok olyan mint amilyennek gondolt? Valamivel megbántottam? Vagy rosszul csináltam? Mondta, h egyik sem. Szóval sosem tudtam meg igazán, h mi is volt a baj. Gondoltam arra, h részéről lehet, h tényleg csak fellángolás volt, de talán jobb lett volna akkor ezt az ő szájából hallani :)
2017. máj. 4. 14:14
 7/13 anonim ***** válasza:

A 4 hónap alatt, milyen gyakran találkoztatok?

Lehet, hogy csak te gondoltad úgy, hogy minden rendben volt. Lehet, hogy benne nem alakultak ki a kellő érzések...

Van ilyen.

Tedd túl magad rajta!

2017. máj. 4. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Azt hittem eveket voltatok egyutt, 4 honap isszonyuan keves ahhoz, hogy 3 evig te ragodjal a tortenteken.

Neha nem lehet mindenre valaszt kapni. Engem is csunyan es ertelmetlenul dobtak, mikozben en mindent megtettem annak erdekeben, hogy a sz*rbol is varat epitsek. Meg a mai napig van egy kis seb, amit elfelejteni nem tudok, de kattogni rajta , meg allandoan a mierteken gondolkodni...na azt nem, annyit nem er az egesz. A parom mindenben segitett es sikerult ujra biznom az emberekben.

Talan egy talalka tenyleg nem art, de erdemes lenne sok mindent atgondolnod magaddal kapcsolatban.Bar ezt mar a doki biztos elsutotte.

2017. máj. 4. 14:27
 9/13 Ypszilon1980 ***** válasza:

Én ezt meg tudom érteni,velem történt ugyanilyen eset,csak annyi a különbség,hogy az új lányba nem voltam szerelmes.

Az a baj,hogy az előző annyira mély nyomot hagy,hogy adott szituációban ugyanaz az élmény kerekedik felül.Mert az agyban az információ először kiolvasódik és utána törlődik és írja felül egy új,így újra átéled a régit.Viszont sokszor az új nem helyettesítődik be.Olyasmi,mint a deja vou.

Nem akartam az ex-el én sem újrakezdeni semmit,viszont beugrik automatikusan.

2017. máj. 4. 14:43
 10/13 A kérdező kommentje:
4 hónap alatt minden hétvégét együtt töltöttük.
2017. máj. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!