Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom mindezeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom mindezeken túltenni magam?

Figyelt kérdés

Úgy érzem szinte elherdálom az életem... Még sosem volt párkapcsolatom, de hosszabb évekig tartó plátói... szerelmeim viszont igen.

Az egyik egy a Gimis tanárom volt. De a szoros fiú barátaim közül is 1-2-be már jobban beleszerettem. Amik legalább 1 évig intenzíven tartottak, aztán valahogy sikerült magam így vagy úgy túltenni rajtuk.

De amikor újra bekerülnek ez életembe akkor felerősödnek az érzelmeim...

Egyszerűen nem tudok túllépni rajtuk, a mai napig ezek az emberek nagyon fontosak nekem. Sőt jó kapcsolatot is ápolok velük, de a szikra folyton újra éled.

Nem azt mondom, hogy nem lehetett volna esélyem... de bátorságom nem volt soha, hogy lépjek.

Annyira meg pont "szerelmes" voltam mindig az épp aktuálisba, hogy más nem érdekelt.

Az tény, hogy jelentős önbizalom hiányban szenvedek de ennek egyik oka az lehet, hogy nem volt még párkapcsolatom.

Hogyan tudok a helyzeten javítani, mit kellene tennem, hogy ne a "múltban" éljek?

Hogyan tudok nyitni az új felé? És kellő bátorságot összeszedni, amivel egészséges életet élhetek?

21L

2015. dec. 15. 23:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok kb. Szeretném én is tudni, hogy mi a helyes út. De szerintem ezt nem tudja megmondani nekünk senki se. Magunk kell, hogy rátaláljunk.

24F

2015. dec. 16. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!