Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg igaz hogy a férfiak olyan lányt szeretnétek aki mellett nyugalom van és béke?
Ezt kifejtenetek nekem?
Mit jelent ez hogy egy lány mellett megnyugszotok?
Milyen az mikor ő nektek a nyugalom?
És milyen egy ilyen lány illetve milyen nem?
Személyiségtípuson múlik ki milyen, és mi illik hozzá.
Szerintem ezzel az infóval hatalmasat rúgtam rajtad, mert érdekelni fog mi az a személyiségtípus, és így utána fogsz olvasni. Utána rá fogsz jönni hogy nincs olyan, hogy "a férfiak ilyen meg olyan lányt szeretnének".
ÉN? Semmit, mivel ilyet nem mondtam.
Nekem ez azt jelenti, hogy ha vele vagyok kettesben, ha melle fekszem csak ugy egy faraszto nap utan vagy az olebe hajtom a fejem o meg simogat kozben, akkor megszunik a kulvilag mert csak O es en letezunk. Olyankor megnyugszik a lelkem mert vele lehetek, aki a legfontosabb, ezert minek agyaljak mas alantas vilagi dolgokon ha egyszer megkaptam a sorstol azt az ajandekot hogy mellette lehetek?
En nem vagyok -sajna- egy Zen mester alapjaraton, mindig porgok megyek ide oda es sokszor tul sok is az energiam, ideges vagyok mert eg bennem a tettvagy stb. Viszont ha van egy olyan lany aki a lelkembe lat es elfogad es megert engem (azaz egy hullamhosszon vagyunk/megvan a kemia mond ahogy akarod) akkor amint a kozelembe er alapbol megvaltozik a rezgesem es sokkal kiegyensulyozottabb es boldogabb leszek. Ilyen lany pedig nem rejtozik minden bokorban. Oooo barcsak leteznel muzsam <3 :D Najo viccet felre teve, 2 vegtagomat es fel heremet adnam egy ilyen csajert most azonnal mert sajnos jelenleg csak a kepzeletemben el, egyszer volt szerencsem ilyen szerelmesnek lenni de az nem teljesedett be, azota is ezt az erzest keresem :)
Szoval nekem ezt jelenti, de aztan kinek mi. En tul romantikus tipus vagyok pedig nem neznek ki belolem. 21/F
Nem a nyugalom a legfontosabb, inkább (felesleges, értelmetlen) hiszti ne legyen.
Szóval legyen benne hajlandóság elmondani mi a problémája, ha valamiben nem értünk egyet ne a "csak mert" legyen az indoklás/érvelés gerince, ennyi már félsiker.
31F
Nézd... aki minden nap megvívja a maga kis harcát az élet csatájában (mi pasik meg ilyenek vagyunk), annak erre van szüksége.
n+1. nyűgre meg hát... nincs.
Az a baj, hogy ez "lathatalanul" zajlik. :(
Nem sok no ismeri be, hogy hisztis, hogy o akar dominalni a kapcsolatban es papucsot "nevel" a parjabol. De nagyjabol minden kapcsolatban ezt latom, ( szulok, nagyszulok, regebbi kapcsolataim) a no panaszkodik, a ferfi ugrik, es megcsinalja. Ha nem csinalja, az kihivas (!!) es addig huzza az agyat amig megtori es megcsinalja. Ha pasi vitakozik, mert mar elege van, akkor o a bunko es lusta ferfi. Annyira tipikus..
Igaz, tényleg egy néma lányt szeretnénk.
(vagy legalább olyan nyelven beszéljen, amit nem értünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!