Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg igaz hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg igaz hogy a férfiak olyan lányt szeretnétek aki mellett nyugalom van és béke?

Figyelt kérdés

Ezt kifejtenetek nekem?

Mit jelent ez hogy egy lány mellett megnyugszotok?

Milyen az mikor ő nektek a nyugalom?

És milyen egy ilyen lány illetve milyen nem?

2017. máj. 3. 20:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Egy ilyen lány nem a gyakorikérdések látogatója, ilyen egyszerű.
2017. máj. 3. 20:17
 12/32 anonim ***** válasza:
81%

Ez a mai nap eddigi legostobább provokálása.

2017. máj. 3. 20:18
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Mellettem nyugalom van és béke,

mégsem vagyok egy bólogató kiskutya, nem érzem úgy, hogy elnyomna a párom.

21/L

2017. máj. 3. 20:21
 14/32 AchromaticSmarties ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet egyetlen szempontra felhúzni semmit, így ezt sem. Én például olyan nőt szeretnék, aki nem hisztériázik, nem presztízs-shoppingol, nem játszmázik, ugyanakkor nem is bólogat, mint egy szamár, hanem van véleménye, erkölcsi alapvetései, gondolatai, humora. Tehát nem csak poshadunk a nyugalom unalmában.
2017. máj. 3. 20:21
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez jellemző az én környezetemben is. Számomra ez azt jelenti, hogy érzelmileg biztonságban érzem magam a lány mellett, nyugodt lehetek afelől, hogy nincsenek kimondatlan problémák a kapcsolatunkban, nem kacsintgat másfelé, és bármilyen nehézséget ad nekünk az élet, egymás kezét fogva, közösen túl tudunk lendülni rajta. Megbízható, kiszámítható, egyenes lány jelenti nekem a nyugalmat. Örülök, ha van saját véleménye, és nem is kell egyetértenünk mindenbe, ha higgadtan, intelligens módon tudjuk rendezni a nézeteltéréseinket.

Mit tudnék cserébe nyújtani?

- összeszedettséget

- érzelmi biztonságot

- tiszteletet, megbecsülést

- segítőkész hozzáállást

- tapasztalatot (nem akarom már kiélni magam, elég volt, és sokat tanultam az előző komoly kapcsolatokból is)

- tájékozottságot

- a fele királyságomat :D

- némi humort

...szóval nem gondolom, hogy igazságtalan lenne, ha végre megnyugvást találnék egy kapcsolatban.

23/F

2017. máj. 3. 20:27
 16/32 anonim ***** válasza:
*mindenben
2017. máj. 3. 20:28
 17/32 A kérdező kommentje:
Ha szeretsz valakit és tiszteled nem akarod elnyomni.
2017. máj. 3. 20:29
 18/32 anonim ***** válasza:
79%

Ha a "Hopfstedor"-t nem javítom Hofstadter-re, ma nem alszom.

Nekem mindig visszatetsző volt az, vagy inkább nem értettem soha, hogy mi az, hogy hazaérkezni valakihez. Ez olyan 50-es évek, hogy asszonyka már biztos otthon van, megfőzött, és apának csak fel kell tennie a lábikót.

Lehet, hogy én értem nagyon félre, és mások mást gondolnak, de ez a "hazavár"... még nem olvastam olyat férfitól, hogy "legyen valakim, akit vacsorával várhatok". Persze nem mindennap. Na de mindegy.

2017. máj. 3. 20:35
 19/32 A kérdező kommentje:
Most is vannak még olyan családok ahol az asszony otthon neki az a dolga, hazabarja a ferjet stb
2017. máj. 3. 20:38
 20/32 anonim ***** válasza:
33%

Hát ezt valóban naaaaaagyon félreérted. De ez csak sima előítéled remélem, tőled. Sok nő fejében él, hogy a férfiak olyanok mint a gagyi sitcomok kopaszodó "férfijellemei".

2017. máj. 3. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!