Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg igaz hogy a férfiak olyan lányt szeretnétek aki mellett nyugalom van és béke?
Ezt kifejtenetek nekem?
Mit jelent ez hogy egy lány mellett megnyugszotok?
Milyen az mikor ő nektek a nyugalom?
És milyen egy ilyen lány illetve milyen nem?
Ez a mai nap eddigi legostobább provokálása.
Mellettem nyugalom van és béke,
mégsem vagyok egy bólogató kiskutya, nem érzem úgy, hogy elnyomna a párom.
21/L
Igen, ez jellemző az én környezetemben is. Számomra ez azt jelenti, hogy érzelmileg biztonságban érzem magam a lány mellett, nyugodt lehetek afelől, hogy nincsenek kimondatlan problémák a kapcsolatunkban, nem kacsintgat másfelé, és bármilyen nehézséget ad nekünk az élet, egymás kezét fogva, közösen túl tudunk lendülni rajta. Megbízható, kiszámítható, egyenes lány jelenti nekem a nyugalmat. Örülök, ha van saját véleménye, és nem is kell egyetértenünk mindenbe, ha higgadtan, intelligens módon tudjuk rendezni a nézeteltéréseinket.
Mit tudnék cserébe nyújtani?
- összeszedettséget
- érzelmi biztonságot
- tiszteletet, megbecsülést
- segítőkész hozzáállást
- tapasztalatot (nem akarom már kiélni magam, elég volt, és sokat tanultam az előző komoly kapcsolatokból is)
- tájékozottságot
- a fele királyságomat :D
- némi humort
...szóval nem gondolom, hogy igazságtalan lenne, ha végre megnyugvást találnék egy kapcsolatban.
23/F
Ha a "Hopfstedor"-t nem javítom Hofstadter-re, ma nem alszom.
Nekem mindig visszatetsző volt az, vagy inkább nem értettem soha, hogy mi az, hogy hazaérkezni valakihez. Ez olyan 50-es évek, hogy asszonyka már biztos otthon van, megfőzött, és apának csak fel kell tennie a lábikót.
Lehet, hogy én értem nagyon félre, és mások mást gondolnak, de ez a "hazavár"... még nem olvastam olyat férfitól, hogy "legyen valakim, akit vacsorával várhatok". Persze nem mindennap. Na de mindegy.
Hát ezt valóban naaaaaagyon félreérted. De ez csak sima előítéled remélem, tőled. Sok nő fejében él, hogy a férfiak olyanok mint a gagyi sitcomok kopaszodó "férfijellemei".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!