Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amint a párommal összebujunk egy délutáni pihire vagy filmezésre azonnal elalszok mellette?
Ez persze csak egy feltételezés, de szerintem nagyobb az alvásigényed, mint azt gondolnád, és hát ahogy itten céloznak is rá, a párod mellett fekve úgy érzed, hogy nyugodtan meg is teheted, hogy pótolod a dolgot.
A másik, hogy az átlagember bioritmusa szerint ebéd után - délután egy és három óra közt - biza lanyhul. Nem véletlen van jobb helyeken szokásban a szieszta, a kora délutáni rövid "szunyókálás".
A harmadik a vérszegénység, illetve az alacsony vérnyomás lenne, de ha egyébként semmi gondod a délutáni ébrenléttel - ahogy írod -, akkor ez kiesik.
Egészségesen táplálkozol? akkor is mikor vele vagy?
Én saját magamin tapasztalom,mikor a pasimnál vagyok, nincs olyan étel,ami minőségi lenne.
A családja nagyon spórol a kaján,gondolok itt atta,hogy pl csak fehérlisztes szénhidrát van náluk.
Olyankor hamarabb elfáradok,egy folytába ásítozok(az agyamműködésnhez nincs elég cukot) mert egyszerüen nincs annyi tápértéke az ételüknek,hiába eszek belőle sokat. Hihetetlen,mennyire jelzi a szervezetem. Ráadásul másfélóra múlva megint ugyan olyan éhes leszek.
Nyugi ez még mindig jobb mintha a "fejed fájna" :)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!