Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolatban a felek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban a felek hozzáférhetnek egymás telefonjához vagy tabu?

Figyelt kérdés
Felmerült bennem, hogy ti pl. tudjátok-e a párotok telefonja kijelzőjének a feloldókódját, mintáját vagy van-e regisztrálva az ujjlenyomatotok a párotok telefonjában?
2017. máj. 3. 16:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%
Bármihez és bármikor, konkrétan első pillanattól kezdve. Mindkettőnket csúnyán átvertek/megcsaltak, igy szeretünk nyilt lapokkal játszani, egyikünk sem tart igényt ilyen jellegű "magánszférára". Mi mindent meg is beszélünk, nekünk így jó.
2017. máj. 3. 18:16
 22/27 anonim ***** válasza:
Tudjuk egymas feloldó kódjait, de nem.szoktunk turkálni egymás telefonjában. 30/N
2017. máj. 3. 18:17
 23/27 anonim ***** válasza:
44%
Nincs lekódolva sem a telefonom, sem a laptopom, de ha kérés nélkül hozzányúlna egyikhez is, eltörném a kezét! Van neki sajátja, használja azt! Ha az enyémhez nyúlna, azt biztos kizárólag kutakodási céllal tenné (hála égnek még nem történt ilyen), abból pedig az jönne le, hogy nem bízik bennem! Na ott vége is lenne a kapcsolatnak szerintem, mert én sem bírnék benne bízni többet, ha Sherlockot játszik a hátam mögött!
2017. máj. 3. 18:37
 24/27 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nincs kódolva a telefonunk. Nem ellenőrizzük a másik beszélgetéseit. Minek? Ha akar, úgyis megy. :)
2017. máj. 3. 20:20
 25/27 anonim ***** válasza:
32%
Mi nem, semmihez nem nyúlkálunk, ami a másiké. Kódokat se tudjuk, mégis minek, nem az oviban vagyunk.
2017. máj. 3. 20:23
 26/27 anonim ***** válasza:

Mi tudjuk egymás kódjait, alapvetően viszont a saját cuccainkat használjuk (én Apple ember vagyok, ő Android/PC)

Ha pl. valamelyikünknek le van merülve a telefonja, de WC-re kell mennie, akkor persze, hogy "megengedjük" a másiknak, hogy használja, de nem kutakodunk. Alap bizalom kell.

2017. máj. 3. 22:07
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk egymásét, de megadnánk egymásnak, ha sürgős lenne, mert nincs titkolnivalónk (pl. az e-mailjéhez tudom a jelszót, meg volt, amikor épp úgy tűnt, anyagilag vmit nem tudok elrendezni, akkor odaadta volna a kártyáját pinkódostul). Egyébként a telefonom sokszor odaadom a páromnak, mert az enyém okos, az övé még csak nem is színes kijelzős, és az enyémen netezik, játszik néha.
2017. máj. 4. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!