Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban a felek hozzáférhetnek egymás telefonjához vagy tabu?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem, hogy ti pl. tudjátok-e a párotok telefonja kijelzőjének a feloldókódját, mintáját vagy van-e regisztrálva az ujjlenyomatotok a párotok telefonjában?2017. máj. 3. 16:33
11/27 anonim válasza:
A telefonomon nincs kód, de nagyon rosszul esne, ha belemászna.
12/27 anonim válasza:
Hozzáférhetünk, de nincs rá igény.
13/27 anonim válasza:
Mi tudjuk egymás kódját, de engedély nélkül akkor sem nyúlunk a másikéhoz.
14/27 anonim válasza:
Ugyan az a kódunk. Használjuk egymás dolgait.
15/27 anonim válasza:
Tudjuk egymás feloldó kódját, a Facebook jelszó el van mentve, stb. De nem nézegetjük a másikét. A férjem használja a mobilom, nekem még szokott lenni lebeszélhető. Elkéri, én meg odaadom.
Szerintem még soha nem nyúltam a pénztárcájába.
Attól, hogy házasok vagyunk, nem minden közös, személyes tárgyak közt van enyém-tiéd.
16/27 anonim válasza:
3 telefonja van,konkretan a tipusaikat sem tudom,nem hogy kodos vagy mintas,zsebbe,penztarcaba,fiokjaba nem nyulok csak ha megker.Sosem volt megtiltva,en erzem igy helyesnek.
Ami azert is fura,mert exemmel minden maskepp volt,megis sunnyogott.
17/27 anonim válasza:
néha hasznos dolog belenézni, én pl így tudtam meg, hogy már jó ideje van egy másik élete is. Se feloldókód, se ujjlenyomatolvasó nincs rajta, nem mindenki rohangál naprakész telóval
18/27 anonim válasza:
Ez privát szféra. Szerintem mindenki tartsa meg magának.
19/27 anonim válasza:
mi tudjuk egymaset, farmozunk is egymasnak (hayday), engem nem zavar ha neha belenez az enyembe es forditva se:) 6 eve vagyunk egyutt.
20/27 anonim válasza:
Mi allandoan belenezunk egymas telojaba. Nem ellenorzeskepp de pl ha egyikonk lemerul vagy ha arrol akar telefonalni vagy ha csak azt van kedve hasznalni. Nalunk minden kozos.. Ami az enyem az ove is es forditva. Nekem pl. rosszul esne ha ram szolna amiert hozzanyulok a telefonjahoz vagy barmilyehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!