Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kívánnál a jótündértől? Mitől lenne most boldogabb az életed? Persze szerelem témában értem.
Összejönni azzal a Valakivel akibe nagyon de nagyon szerelmes vagyok.
S Vele boldogan élni. Sétálgatni kézen fogva a csillagos ég alatt... meg áhhh sok mindent... :( De a legfőbb Ő hadd legyen az enyém... :'( :'( Imádom mindennél jobban Ő a legfontosabb nekem a világom érte élek... :(
előző vagyok!!
17:05 hát sok szerencsét kívánok Neked remélem szerelmet vall végre Neked az a lányka.. Én is azt várom ám..vagy már lassan nekem kell majd lépnem mert már nem bírom..
17:21 Te meg mit szenvedsz itt inkább miattad nincs mit ennünk te..mi van csöves vagy hogy nincs mit enned..Ha nem vetted volna észre ide olyan kommentárt kell írni hogy mit kívánsz a Jó tündértől szerelem témába. Nem azt kérdezték van-e mit enned vagy nincs...
Remélem télleg nincs mit enned ^^
Kedves Kérdező!!! 08:44
Hát köszönöm Aranyos vagy!! Drukkolok Neked hogy a Te kívánságod is valóra váljon!!
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!