Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kívánnál a jótündértől?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kívánnál a jótündértől? Mitől lenne most boldogabb az életed? Persze szerelem témában értem.

Figyelt kérdés
Írjátok meg rejtett álmaitokat, amiket talán nem mertek másnak elmondani. Arra vagyok kíváncsi, hogy általában mit tenne az ember ilyen helyzetben. Van-e általános kívánság, meg ilyenek!
2010. máj. 15. 12:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Összejönni azzal a Valakivel akibe nagyon de nagyon szerelmes vagyok.

S Vele boldogan élni. Sétálgatni kézen fogva a csillagos ég alatt... meg áhhh sok mindent... :( De a legfőbb Ő hadd legyen az enyém... :'( :'( Imádom mindennél jobban Ő a legfontosabb nekem a világom érte élek... :(

2010. máj. 16. 00:34
 22/27 anonim ***** válasza:

előző vagyok!!

17:05 hát sok szerencsét kívánok Neked remélem szerelmet vall végre Neked az a lányka.. Én is azt várom ám..vagy már lassan nekem kell majd lépnem mert már nem bírom..

17:21 Te meg mit szenvedsz itt inkább miattad nincs mit ennünk te..mi van csöves vagy hogy nincs mit enned..Ha nem vetted volna észre ide olyan kommentárt kell írni hogy mit kívánsz a Jó tündértől szerelem témába. Nem azt kérdezték van-e mit enned vagy nincs...

Remélem télleg nincs mit enned ^^

2010. máj. 16. 00:42
 23/27 A kérdező kommentje:
Bárcsak valóra válthatnám az álmaitokat! És bárcsak az enyém is valóra válna...
2010. máj. 16. 08:44
 24/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!!! 08:44

Hát köszönöm Aranyos vagy!! Drukkolok Neked hogy a Te kívánságod is valóra váljon!!

Sok sikert!!

2010. máj. 16. 11:50
 25/27 Berny18 ***** válasza:
Azt hogy örökre együtt lehessek a párommal és hozzá is menjek feleségül ...
2010. máj. 28. 19:13
 26/27 anonim ***** válasza:
azt hogy nőljön még vagy 3 faszom!
2010. máj. 29. 22:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Anikót :'( :'( :'( :'( :'( Nagyon de nagyon Imádom! Ő az életem csak ezt még nem tudja de lassan tudnia kell mert megőrülök ha még tovább magamba kell tartani mit is érzek iránta! Megörülök érte!! Már alig várom hogy láthassam :'( ááhhh... :'( tiszta gáz vagyok... :(
2010. máj. 29. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!