Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kívánnál a jótündértől? Mitől lenne most boldogabb az életed? Persze szerelem témában értem.
Figyelt kérdés
Írjátok meg rejtett álmaitokat, amiket talán nem mertek másnak elmondani. Arra vagyok kíváncsi, hogy általában mit tenne az ember ilyen helyzetben. Van-e általános kívánság, meg ilyenek!2010. máj. 15. 12:39
1/27 anonim válasza:
Jó lenne egy olyan barátnő aki megért, szeret és elfogad engem úgy ahogy vagyok! Akivel mindig öröm lenne együtt lenni mert olyan jól kijövünk egymással...
2/27 anonim válasza:
hogy többet legyünk 1 üt a barátnőmmel... sajnos keveset vagyunk 1 üt és ez néha nehéz...=/ 16/f
3/27 anonim válasza:
sokat felejteni ,az most jó lenne!
4/27 anonim válasza:
1 normális barátnő, semmi extra...
5/27 anonim válasza:
Egy olyan barátnővel hozzon össze, akivel gyakorlatilag akkora vibrálás van köztünk mint amit még ember nem érzett, pár mondat után tudnánk hogy mennyire közel állunk egymáshoz, és egyfelé tartunk szal gyakorlatilag szerelem első látásra :D
7/27 gabriell88 válasza:
ha végre leakadna rólunk az exbarátnő, nem zaklatna!!!:@
8/27 anonim válasza:
Azt hogy összejöhessek velee:/♥♥ Sajnos nem merek kezdeményezni és nem is tudom hogy mit gondol rólam pedig már egy-két jelet adott:/És Ő sem kezdeményez:/
10/27 anonim válasza:
Azt szeretném, ha a barátommal minden ilyen tökéletes maradna mint most. A szüleim is elfogadták. Mostmár csak azt kívánom, hogy örökké szeressen ennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!