Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kívánnál a jótündértől? Mitől lenne most boldogabb az életed? Persze szerelem témában értem.
Figyelt kérdés
Írjátok meg rejtett álmaitokat, amiket talán nem mertek másnak elmondani. Arra vagyok kíváncsi, hogy általában mit tenne az ember ilyen helyzetben. Van-e általános kívánság, meg ilyenek!2010. máj. 15. 12:39
11/27 anonim válasza:
Ha végre összejönnék azzal a sráccal, akibe már 3 éve szerelmes vagyok... Vagy elküldene. Csak döntene végre.
13/27 anonim válasza:
Azt kívánnám hogy legyen egy barátnőm aki tényleg igazán szeret és azért szeret aki vagyok, így fogad el ahogy vagyok.
14/27 anonim válasza:
ha az a lány akibe szerelmes vagyok már 1 éve szerelmet vallana:/
lány vagyok
15/27 anonim válasza:
hogy találjak egy normális barátot
16/27 anonim válasza:
Én is azt szeretném hogy legyen egy bnőm aki így fogad el ahogy vagyok, mind a két szál hajammal, három szem fogammal, fél lábammal, kezemmel és a nagy bibircsókkal az orrom közepén.
17/27 anonim válasza:
17:05 büdös leszbi! miattad nincs mit ennünk!
18/27 anonim válasza:
Ha összejönnék azzal a személlyel akit már régóta szeretek.. :-(
19/27 anonim válasza:
Maradjunk örökké együtt a barátommal. :) És boldog leszek. :)
20/27 anonim válasza:
Kedves Jó tündér!
Csak egy dolgot kérek tőled: egy csajt aki színt visz az életembe...
csak reménykedni tudok hogy ezt elolvasod :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!