Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szórakozóhelyen általában az idősebb nők kaphatóbbak számomra?
A saját korosztályomnál sokkal nehezebb a csajozás számomra, ezért időnként bepróbálkozok idősebb nőknél (minden mindegy alapon), ahol, ha nem is mindig, de jóval többször vagyok sikeres. Nem szoktam túl sokáig menni, mert nem az az elsődleges célom, sokkal szívesebben lennék saját korosztályom bélivel. Idősebb nők alatt 40-es korosztályra gondolok.
23F
A 40 feletti ronda nőkért is sorbaállnak. Csak nagyrészt a 40 feletti ronda férfiak, és a 20 és 40 közötti ronda-átlagos férfiak.
A kettő közül szexre jobb a 40 alatti átlagos srác, mint a 40 feletti ronda.
A huszonéves szép csajt mindenki lefektetné 16tól 70ig. A helyes pasik is.
A huszonéves átlagost is mindenki.
A huszonéves rondát az idősebb jópasik, és fiatalabb átlagosak rondák is.
Szerintem átlagos srác lehetsz, aki szép csajoknál próbálkozik. Náluk van a legnagyobb verseny, ezért esel ki. Azért van sikered az idősebb nőknél, mert náluk kisebb a verseny, és jobban nézel ki a 40es férfiaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!