Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szórakozóhelyen általában az idősebb nők kaphatóbbak számomra?
A saját korosztályomnál sokkal nehezebb a csajozás számomra, ezért időnként bepróbálkozok idősebb nőknél (minden mindegy alapon), ahol, ha nem is mindig, de jóval többször vagyok sikeres. Nem szoktam túl sokáig menni, mert nem az az elsődleges célom, sokkal szívesebben lennék saját korosztályom bélivel. Idősebb nők alatt 40-es korosztályra gondolok.
23F
ismerős,én is tapasztaltam.
azért van ez mert egy nő 18-25 éves kora közt van a toppon,ezért itt a legmagasabban kalibrált.
idősebben már van kialakult humoruk,önirónia ezért már jobban szót lehet velük érteni,meg a piedesztálról is lejjebb léptek jó néhány lépcsőfokot az önismeretük is jobb és a környezetük véleménye sem befolyásolja már annyira őket.
mert ha egy fiatalt felcsípsz a szórakozóhelyen de a barátnői leszavaznak,akkor annyi.
egy idősebb már tojik az ilyesmire tudja,hogy neki tetszel és elmegy veled.
A saját korosztályod bármikor kap huszonéves férfit egy vagy több alkalomra így az igényeiket is ehhez igazítják ilyen téren.
Egy idősebb nőnek már nem ilyen könnyű a dolga hiszen nehezen tudja felvenni a versenyt a huszonévesekkel így ők is ehhez igazítják az igényeiket.
Most komolyan, ha szétnézel az utcán, mégis mennyi 30-40 év közötti nőt találsz aki után megfordulsz?
"A 40-es nőnek már mindegy, örül ha megdugja valaki:D"
Nekem pl.nem mindegy!És soha nem is volt mindegy.
Hat nem tudom h ti miert go doljatok azt h egy idosebb no ek alacsonyabbak az elvarasai
Nalam pont nem igy vagy
Sokkal tobb mi dennek meg kell feleljen egy ferfi !
Mar ha komoly kapcsolatban gondolkodom
Alkalminal tokmindegy de ez ugyan ugy ervenyes a fiatalokra is
Én sem értem, miért reménykedik itt mindenki abban, hogy majd amikor megöregszenek a nők, akkor majd kevésbé lesz válogatós. 40 évesen már legalább férje és gyerekei vannak, nagyon különlegesnek kell lenned ahhoz, hogy ezt borítsa, ha meg már elvált, akkor meg azért kell jobbnak lenned a többinél, mert még egyszer ugyanazokat a hibákat nem akarja elkövetni. Legalábbis, gondolom én. De mondjuk sosem voltam kétségbeesett 40es nő, de huszonéves szűz fiúcska sem.
Szerintem a titok inkább abban rejlik (oké, nyilván van vonzereje a tudatnak, hogy a fiatalabb fiúkáknak is ők kellenek), hogy hozzájuk nem görcsölve mész oda, mert "minden mindegy". Ez sokat lendít a dolog hangulatán, az erőlködés látványos hiánya fiatal lányoknál is plusz pont.
#7, meglepődnék kispofa, hogy inkább választanak a nők ilyen korú férfiakat, mint ilyen hozzád hasonló kis mitugrász 20-on éves takonypócokat. Az agyatok a dugásig terjed kb, mint egy kanegérnek, azt hiszitek, abból áll a világ, hogy béjemvé, meg gyúrás, aztán kakukk.
Teszitek ezt az ovis kinézetekkel, meg a hülye dumátokkal, meg a kis kukikátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!