Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igazak ezek? És miért vannak ilyenek?
A szülők ismerik a nemüket úgy-ahogy és féltik a gyerekeiket.
30/f
Az eddigi barátnőim közül egyik sem volt jó. Különféle jelzőkkel illette őket, amiket nyílván nem mondott ki, csak utólag mondta el, vagy mástól hallottam vissza, nem bunkózott velük, de érzékeltette mindegyikkel a távolságtartást, még akár több év után is.
Húgom első csávóját meg ügy ölelgette alig fél év után, mintha saját fia lenne, meg puszilgatja, hogy örül annak, hogy a lányának ilyen kedves, aranyos fiúja van, blabla ..
Utólag elég sz@rul esik, holott anyámat egy normális értékrendű embernek tartom.
Nekem apám kifejezetten kedveli a páromat az első pillanattól, anyám meg rühelli, maximum karácsonykor meg húsvétkor beszélnek.
Engem párom anyja nagyon szeret, apjának semleges vagyok, nem nagyon szokott velem beszélgetni.
Szóval pont fordított szitu.
Nem hiszem, hogy így lehet általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!