Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ertekelik meg azt egy noben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ertekelik meg azt egy noben ha süt-foz- takarit?

Figyelt kérdés

Vagy pedig többre becsulik a minél jobban kipakolt es minél nagyobb melleket, giga seggeket es a minél több szexuális tapasztalatot amitől nem erotikus hanem inkább kielt arca lesz valakinek.. :-)

Nőként írom ezeket, ám mielőtt valaki felreertene, en is egy dekoratív nő vagyok, megfelelő testi adottsagokkal de úgy látom egyre cikibbnek számít ha egy üveg pia helyett vagy epp melle, egy tálca süteményt is viszek például egy osszeulos hazibuliba...:-D

2017. ápr. 27. 17:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
95%

A kérdésed kapcsán meginterjúvoltam a férjem, hogyha elölről kezdhetné, melyik nőt venné el inkább, a csöcsös-segges szexakrobatát, vagy az átlagos, de házias nőt?

Azt mondta, teljesen mindegy, csak elférjen a hátán a permetező!:)

2017. ápr. 27. 18:54
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is többre tartom az ilyesmit, de nem várnám el, hogy kiszolgáljanak, mert nem vagyok hozzászokva. Főzni ritkán szoktam, de a sütés meg a takarítás megy. Ettől függetlenül egyetértek #16-ossal: az általad lenézett csajok is jók valamire, de csak arra és nem többre. :)
2017. ápr. 27. 19:21
 23/24 anonim ***** válasza:

Igen, értékelném.

Annak ellenére, hogy én is tudok.

A legszebb dolog, ha az ember elé teszik az ételt, namega sütit...,jaaa és a puncit!

2017. ápr. 27. 19:22
 24/24 anonim ***** válasza:
60%
Ez egy férfiban is ugyanolyan előny.
2017. ápr. 28. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!