Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ertekelik meg azt egy noben ha süt-foz- takarit?
Vagy pedig többre becsulik a minél jobban kipakolt es minél nagyobb melleket, giga seggeket es a minél több szexuális tapasztalatot amitől nem erotikus hanem inkább kielt arca lesz valakinek.. :-)
Nőként írom ezeket, ám mielőtt valaki felreertene, en is egy dekoratív nő vagyok, megfelelő testi adottsagokkal de úgy látom egyre cikibbnek számít ha egy üveg pia helyett vagy epp melle, egy tálca süteményt is viszek például egy osszeulos hazibuliba...:-D
sütit most betolnám :D
am értékelem, ha házias, előny :P
és hosszútávon nagyon előnyös :P főleg ha az én konyhai teljesítményemet nézzük :D
24F
Életemben eddig hét lány volt szexuálisan, abból négy barátnő is, de a többiből is voltak akikkel összejárogattunk sokáig. A mostani barátnőmmel, akivel már 2 éve együtt vagyunk, volt a következő hihetetlenség:
A negyedik randinkon feküdtünk le egymással először, amikor felmentünk hozzá az üres albérletbe. Éjfél bőven elmúlt már, mire végeztünk a szexszel és utána csak így lazán megkérdezte, hogy nem-e vagyok éhes. Mondtam, hogy de. Úgyhogy kiment a konyhába és készített magunknak sült halat zöldségkörettel. Mirelit volt, de akkor vette ki a fagyóból és több mint fél órát foglalkozott vele, ott állt végig felette, fűszerezte, stb és közben pedig beszélgettünk és ölelgettem hátulról.
És nekem ez annyira új élmény volt, hogy nem is tudtam hova tenni a dolgot magamban az előző lányokkal való tapasztalataim alapján, akik között volt aki (nem szegénység miatt) ketchupos kenyeret evett sokszor, mert lusta volt mást készíteni. De úgy általában is ez egyfajta bók valahol a részéről, egy pozitív ritkaság, ami csak örömmel tölti el az embert.
Az ilyesmi gesztusokkal tudják igazán levenni az emberek egymást a lábukról.
25/f, 23/L
Jól írod, 7-es, az emberek.
Némely nőbe még sajnos belenevelték, hogy ha nem eteted a csávót, elhagy.
Köszönöm a valaszokat köszi hetes a részletes választ:-)
Én is tapasztaltam már ezt, hogy el hívtam ebédelni vagy épp éjszaka a talalkank után meg kínáltam sutemennyel..
Viszont lehet csak én látom így de eleg paradoxon az, hogy jó nő jól főz nem hogy azt gondolná az ember hu de jo hanem a fozesrol egybol arra asszocial hogy "asszony" nem arra hogy "hu de kívánom ezt a not (szexualisan, és nem az Isteni kaja után megenni:-D) Remelem valaki érti hogy mire is gondolok..:-)
Igen.
De ez valahol alap. Mármint a házimunkát meg kell osztani, a nő is főz, mos, takarít, meg a férfi is, aztán valahogy csak elosztják, hogy pontosan ki mit csinál.
Egyébként én szeretek főzni, szóval azt pl együtt csináltam általában a párjaimmal, felmosok, porszívózok, de például általában mosogatni mindig a párom mosogatott, azt gyűlölöm :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!