Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ertekelik meg azt egy noben ha süt-foz- takarit?
Vagy pedig többre becsulik a minél jobban kipakolt es minél nagyobb melleket, giga seggeket es a minél több szexuális tapasztalatot amitől nem erotikus hanem inkább kielt arca lesz valakinek.. :-)
Nőként írom ezeket, ám mielőtt valaki felreertene, en is egy dekoratív nő vagyok, megfelelő testi adottsagokkal de úgy látom egyre cikibbnek számít ha egy üveg pia helyett vagy epp melle, egy tálca süteményt is viszek például egy osszeulos hazibuliba...:-D
Ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha ránézek akármelyik nőre nem azt fogom látni, hogy süt főz takarít, így első benyomásként ezt nem tudom értékelni, mivel nem fogom tudni róla hogy miket szokott/tud főzni vagy hogy takarít vagy ilyenek, hanem a külső megjelenését. Mivel ezt látom meg, maximum a gesztusaiból a mimikájából fogok tudni következtetni, hogy milyen ember is lehet, de ekkor se fogom tudni, hogy főz-e takarít-e stb. Így általánosságban egy nőre tekintve vagy általánosságban a női nemet nézve csak a külleme alapján tudom megítélni, így azt tudom csak maximum becsülni, vagy ilyesmi. Ha ismerem akkor teljesen más. Szerintem ezeket a dolgokat a minél nagyobb mellek, giga seggek, szexuális tapasztalatokat nem a férfiak becsülik olyan hatalmasan nagyra, hanem a nők versenyeznek egymással annyira túlzóan, hogy túlértékelik ezen dolgok fontosságát, és erre hívják fel a férfiak figyelmét, hogy nézd mim van, és úgymond dróton rángatják ezzel a férfit. Mert amelyik nő azt vallja magáról, hogy nem is érdekli ezen dolgok létezése, titkon ilyen kérdéseket tesz fel embereknek, vagy saját magának.:)
21 éves férfi vagyok, de soha életemben nem tudtam seggek, mellek, és szexuális tapasztalatokkal definiálni egy nőt, sokkal inkább hogy hogyan viselkedik mit csinál stb. A nők fektetnek túlzott hangsúlyt erre. Viszont úgyszint nem attól lesz nekem fontos egy nő, hogy főz mos takarít, ugyanúgy remélem, hogy én sem azért leszek fontos egy nőnek, és hogy nem azért becsül meg engem, mert sokat keresek, vagy milyen kocsim van vagy ilyenek, ez megint csak a tárgyiasítás. Sokkal inkább azt tudom megbecsülni egy nőben, hogy ő saját magát tudja értékelni mindentől függetlenül. Ez az amit tudok értékelni a leginkább egy nőben. A többi teljesen jelentőségtelen.
"Nagymutter mondta egy a fontos
Lényeg, hogy a nő legyen szorgos
Olyan lány kell ki főz-mos-takarít
Nem jó az, aki címlapon homorít
(...)
Ú je a rokkerzsoltti a rokkerzsoltti a rokkerzsoltti
Ú je a rokkerzsolt, jó csaja neki még soha nem volt!"
"egyre cikibbnek számít ha egy üveg pia helyett vagy epp melle, egy tálca süteményt is viszek például egy osszeulos hazibuliba"
alapjában véve nem szeretem a berúgós bulikat, régen kinőttem belőlük (ha egyáltalán "beléjük voltam nőve"), és szerintem figyelmes egy tálca süti, én többre értékelem, mint egy üveg töményet, amit valami rokon zugfőzdéjében csinálnak, vagy csak lekapott a tescoban.
Szerintem ez társaság függő is, de első sorban azt a közeget találd meg, ahol ezt értékelik, értelem szerűen a bulizós csapatokban egy üveg házi pálinka előrébb van mint egy üveg házi süti.
(egyébként a sütögetős alkalmakat nagyon szeretem, ott meg mindig jól jön egy tálca édesség a tonnányi hús mellé :))
Igen értékeljük!:)
A "...minél jobban kipakolt es minél nagyobb melleket, giga seggeket es a minél több szexuális tapasztalatot" is értékeljük, de azokat a legritkább esetben szoktuk komolyan venni, vagy Uram bocsá' elvenni, hanem használjuk őket arra, amire valók és ez így van rendjén.
A házias, otthonteremtő képességekkel megáldott lányokat, nőket vesszük el aztán mi férfiak és éljük le vele az életünket, miután kiéltük magukat az előzőkön.
Mert valljuk be őszintén, nekünk férfiaknak egy idő után a család és a nyugodt normális hátország a legfontosabb.
32F
Azzal valahogy nincs bajod, ha a "vegyél havonta valami drága szemetet a nődnek, mert azt úgy kell"-el.
A 16-os megmondta a tutit.
Lehet, hogy 18-20 éves korban még nem a házi süti a legfontosabb (bár az Amerikai pitében a csávó megdugta a pitét!), de ahogy a fiúból férfi lesz és családban kezd gondolkozni, azok a csajok a befutók, akik nem bambulnak, ha meg kell főzni egy paprikás krumplit, a házi sütiről már nem is beszélve, az maga a Mennyország! :)
Házi sütire ott vannak a szülők, nagyszülők. A párom szeret főzni, így nekem nőként nem kell, sütni meg mindketten utálunk, talán kétszer próbáltam süteményt sütni mióta együtt vagyunk, mindkettő szar lett, csak a gesztus miatt meg nem fogom pazarolni az időt, az alapanyagot és a pénzt.
Ja, együtt tervezzük az életünket, pedig tudja jól, milyen vagyok :) Szerencsére az értelmes férfiak nem az alapján házasodnak, szeret-e főzni a másik. (Megjegyzem, főzni remekül tudok, csak utálok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!