Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igénytelenségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igénytelenségnek számít teltebb/duci lánnyal lenni, ha én nem vagyok mackós?

Figyelt kérdés

Régen társkeresőztem, akkor akik szimpatikusak voltak általában kicsit husisabbak voltak, de volt köztük aki eléggé duci volt (azért nem 120 kilósra kell itt gondolni!).

Az exem eléggé duci volt, viccelődtek velem ismerősök, hogy nekem az ilyen alak jön be, persze nem bántóan, de ugye odamondogattak.

Miután szakítottam páran megjegyezték, hogy "lehetnék igényesebb is párválasztás téren, ne adjak ennyire alá".

Nekem meg van mit keresek egy lányban, a teltebb alak meg vonzó számomra és előny.

Nem nagyon érdekel mások véleménye abban, hogy mi alapján választok párt.

Most viszont kikérném a ti véleményeteket, hogy mit gondoltok erről a dologról?

Itt azért ne a nagyon durván elhízott, meg igénytelen lányokra gondoljatok...

Mellé tenném a saját paramétereimet is: 173 centi magas, 68-70 kg, nagyjából vékony, átlagos alkatú vagyok.

24F

2017. ápr. 27. 07:56
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Társkereső az ilyen szerencsétlenek melegágya. Megjöhetne már az eszed!
2017. máj. 6. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!