Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igénytelenségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igénytelenségnek számít teltebb/duci lánnyal lenni, ha én nem vagyok mackós?

Figyelt kérdés

Régen társkeresőztem, akkor akik szimpatikusak voltak általában kicsit husisabbak voltak, de volt köztük aki eléggé duci volt (azért nem 120 kilósra kell itt gondolni!).

Az exem eléggé duci volt, viccelődtek velem ismerősök, hogy nekem az ilyen alak jön be, persze nem bántóan, de ugye odamondogattak.

Miután szakítottam páran megjegyezték, hogy "lehetnék igényesebb is párválasztás téren, ne adjak ennyire alá".

Nekem meg van mit keresek egy lányban, a teltebb alak meg vonzó számomra és előny.

Nem nagyon érdekel mások véleménye abban, hogy mi alapján választok párt.

Most viszont kikérném a ti véleményeteket, hogy mit gondoltok erről a dologról?

Itt azért ne a nagyon durván elhízott, meg igénytelen lányokra gondoljatok...

Mellé tenném a saját paramétereimet is: 173 centi magas, 68-70 kg, nagyjából vékony, átlagos alkatú vagyok.

24F

2017. ápr. 27. 07:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
10-es, az ilyen típusú férfiak miatt, mint te is, nem is mennek el futni, meg kondizni.
2017. ápr. 27. 08:45
 12/31 A kérdező kommentje:

#10:

lehet csak én nem látom a sorok között, de hol "éltetik a dagadt nőket"? :D

amúgy meg nem mindenki igénytelenség miatt hízik el, de persze rá tud tenni ez egy lapáttal :)

sportról meg annyit, hogy én régen (még iskola alatt) úsztam, később judo, aztán karate, de azóta semmi sport :)

szóval én sem szólhatnám le, hogy nem sportolnak :) meg mindenki érezze úgy jól magát amilyen! ha meg akar változtasson...

vannak olyanok is akik 150+-osak és mégis bejönnek egyeseknek...

mondjuk azok már durván elhízottak, meg a párjuk fetisiszta szerintem

de látod így is lehet párt találni :)

2017. ápr. 27. 08:50
 13/31 anonim ***** válasza:
93%
A saját életedet éld, ne a mások által rád erőltetettet. Ha neked ez tetszik, szíved joga. Nekem nem tetszenek a ducik, de most emiatt nem fogok vitázni ezen. Szóval egy igaz barát nem akar megváltoztatni, legfeljebb akkor szól, ha te változol meg rossz irányba. Élj úgy, ahogy neked jó aképpen, hogy közben másoknak nem ártasz vele.
2017. ápr. 27. 08:51
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Szomorú, hogy egyáltalán fölteszed ezt a kérdést és hallgatsz a beszólogatókra. Szerencsére az én párom büszke rám és remélem, hogy az ő barátai nem olyan "barátok"_ mint a tieid.

Üdv, egy duci lány

2017. ápr. 27. 08:59
 15/31 A kérdező kommentje:

#13:

soha nem befolyásoltak ezek a dolgok, max jókat nevezzük ahogy poénkodtak azon, hogy nekem ez jön be

csak most érdekel mások mit gondolnak erről

#14:

nem hallgatok, csak érdekel most mások véleménye, ki mit gondol erről, de ettől még nem fogok megváltozni, ha meg fogok, akkor nem emiatt!

engem sem zavart az exem, nem szégyelltem, de fura volt, hogy ő erre gondolt, hogy szégyellem, nem merem felvállalni meg ilyenek

amúgy a barátok nem problémáztak ezen, inkább ismerősök és rokonok voltak akik megjegyezték a dolgokat

legyetek boldogok am :)

egy duci lányt sokkal jobban lehet érezni az ölelésben ez a legnagyobb előnye számomra :)

2017. ápr. 27. 09:08
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

Némi élettapasztalattal a hátam mögött azt állítom, hogy bölcs gondolat a kissé húsosabb nők között keresgélni. A népi bölcsesség azt mondja: nagy kofferbe jó pakolni, csak az utcán nehezebb vele menni. A ducibb lányok között több a szexuálisan nyitott, vállalkozó, gátlások által nem érintett, mint az átlag. Arról nem beszélve, hogy megvan annak az előnye, hogy bele lehet markolni a finomságokba.

Az is igaz persze, hogy a kövérkés lányok között van, amelyik belekeseredett a küzdelembe a kilókkal és a sikertelenségbe a jó pasikkal, ezért sértett, undok. Őket kerülni kell, de ez szokott is menni. :)

2017. ápr. 27. 09:28
 17/31 anonim ***** válasza:
56%
Én is azt nem értem, miért érdekli a mai tiniket annyira mások véleménye?
2017. ápr. 27. 09:51
 18/31 anonim ***** válasza:
83%

Az eddigi hozzászólásaid miatt nem gondoltam, hogy erre időt fogsz pocsékolni. Miért lenne igénytelenség. És ha ez lenne, hirtelen mások tetszenének és megveregetnéd a válladat, mert megfeleltél a "tömegnek"?

De még ettől is jobban érdekel, mi a munkád? :-)

2017. ápr. 27. 10:11
 19/31 A kérdező kommentje:

#18:

igazából tudom, hogy több téren igénytelen vagyok, pl nem igénylem a főtt kaját, de édességben minőségit veszek inkább

tehát kicsit elgondolkodtam vajon milyen pozitív változást kellene még eszközölnöm, hogy fejlődjek! most hirtelen óriásit változtam és kicsit megriaszt, hogy talán rossz irányba fordulhatok, nem leszek a régi önmagam...a becsületesség, hűség és a kedvesség amit mindenáron jó lenne megtartani, de kicsit kutakodni akarok a miértekben is...

pl miért jönnek be a teltebb nők, mások miért gondolják máshogy, mit gondolnak pontosan...

nekem miért nem a felszín a legfontosabb, egyik exem pl tök átlagos volt alkatra, a másik ugye jóval teltebb, de összejöttem volna olyannal aki vékony...és szeretném megérteni magamat jobban, az okokat és sokszor a negatív kritika által jutok el a tényleges válaszokig, de ezt most nem részletezném :)

nem a tömeg érdekel, hanem saját magam :) a saját életem, a saját boldogságom, én döntök :)

informatikus vagyok :) miért? :D

2017. ápr. 27. 10:19
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a teltebb lányok jönnek be! Akiken van mit fogni, kis pocak, fenék, combocskák:DD Nekem mindig "dundibb" barátnőim voltak, pedig én sportolok és izmos, erős alkat vagyok:DD ne foglalkozz mások mit mondanak,ha neked ez jön be, ez jön be. :)
2017. ápr. 27. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!