Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igénytelenségnek számít teltebb/duci lánnyal lenni, ha én nem vagyok mackós?
Régen társkeresőztem, akkor akik szimpatikusak voltak általában kicsit husisabbak voltak, de volt köztük aki eléggé duci volt (azért nem 120 kilósra kell itt gondolni!).
Az exem eléggé duci volt, viccelődtek velem ismerősök, hogy nekem az ilyen alak jön be, persze nem bántóan, de ugye odamondogattak.
Miután szakítottam páran megjegyezték, hogy "lehetnék igényesebb is párválasztás téren, ne adjak ennyire alá".
Nekem meg van mit keresek egy lányban, a teltebb alak meg vonzó számomra és előny.
Nem nagyon érdekel mások véleménye abban, hogy mi alapján választok párt.
Most viszont kikérném a ti véleményeteket, hogy mit gondoltok erről a dologról?
Itt azért ne a nagyon durván elhízott, meg igénytelen lányokra gondoljatok...
Mellé tenném a saját paramétereimet is: 173 centi magas, 68-70 kg, nagyjából vékony, átlagos alkatú vagyok.
24F
nem, de egy nagyon vékony pasi mellett nevetségesnek néz ki egy duci lány
én meg azt vettem észre, hogy 80+ kilós lányok után futnak 50-60 kilós pasik
#20:
nem foglalkoztam :) csak érdekel most kicsit mások véleménye, de erről nem akarok lemondani, mondjuk nem feltétel ismerkedésnél, csak előny :)
#21:
megoldom a dolgokat :P
hobbi szinten pl játékfejlesztéssel foglalkozom :)
szóval van hova fejlődnöm, még szakmailag :)
#22:
exem 65 kiló volt és elég dundi, de láttam már 100 körüli lányt akinek baromi szexi alakja volt, mondjuk az nekem már akkor is sok :) egészségügyileg is gondok lennének vele, mármint neki
egyenlőre mondjuk még azt sem tudom, hogy komoly vagy barátság extrákkal kapcsolatot kellene keresnem, de főleg az érzelmi oldalra van most szükségem...
szóval a pontos igényeket nem tudom belőni egyenlőre a lazább dolgokra, de talán soha nem is lesz ilyen :)
am 70 kiló vagyok, fel akarok menni 90 körülre :) mondjuk rengeteget kell érte küzdenem :D ja és nem zsírban :)
Az igénytelenség is "belülről fakad", ha lehet így mondani.
Nem veled van a baj, mindenkinek más jön be.
Bunkók mindig lesznek, és persze sokan szeretnek más küllemén viccelődni, vagy azt leszólni.
Így megy ez, de te jól érzed magad, és nem számít, hogy ki mit gondol.
Akinek meg mindig van "célpontja" egy kis piszkálódáshoz, az úgyis megtalálja, hogy éppen mi nem tetszik neki. Ez túl vékony, az túl nagy, ez túl alacsony, annak hogy áll a szeme, ez buta, az hogy öltözik, stb...
#26:
férfiak és nők is mondták nekem, persze főleg viccelődve, nem is vettem magamra, meg különben is az én döntésem az én dolgom...
de az exem is megkérdezte, hogy nem szégyellem e őt mások előtt, mert telt...
"Miután szakítottam páran megjegyezték, hogy "lehetnék igényesebb is párválasztás téren, ne adjak ennyire alá"."
És ezt egészen biztosan a súlyára értették?
Mert hát ha te szakítottál vele, akkor azért volt ott más probléma is, mint a kövérség - ami ugye nálad éppenséggel előny volt. Ha jól gondolom...
#28:
igen volt aki arra, de volt aki még kapcsolatban megjegyezte ezt
mivel szülővel élek apám látta az exeket amikor nálunk voltunk és szakítás után megjegyezte, hogy kereshetnék hasonló beállítottságú lányt, mint amilyen én vagyok, nem ilyen negatívokat...
mind2 exem elég negatív volt és tényleg nem gyakran mosolyogtak
a 2. nem is nagyon akart a családtagjaimmal találkozni és otthon még csak említést sem tett rólam, elég tapasztalatlan volt minden téren, szóval türelmes voltam vele
mind kapcsolatban éreztem, hogy sokszor "lehúztak a saját szintjükre" lelkileg, én alapból pörgős jókedvű vagyok, de mellettük tényleg nem voltam önmagam egy idő után
én próbálok minél odaadóbb és figyelmesebb lenni a kapcsolatban, de cserébe először hisztit, pénzéhességet, nyávogást kaptam...nem értékelte az exem amit teszek érte és utólag kiderült a problémákat nekem el sem mondta
de végül telefonon 2 mondatban lezárta a dolgot :D akkor nagyon fájt, ma már nevetek ezen, hogy ennyit ért neki ez az egész...
a másik ex meg szintén elég negatív volt, neki sokszor mondtam, hogy legyen lazább, egy idő után úgy ahogy sikerült... (ő volt a teltebb)
vele én szakítottam, mert elég volt az állandó célzásokból, ha gond volt és meg akartam beszélni mindig feljött a "nem vagyunk egymáshoz valók" meg hasonló mondatok...és végül besokalltam...
igazából a kapcsolatban szerettem őket, de utólag rájöttem, hogy SOHA nem akarok ilyen kapcsolatot többé, végre egy olyan odaadó lányt akarok, mint amilyen én vagyok, aki értékel és tesz is a kapcsolatba és komolyan veszi
persze nekem is rengeteg rossz tulajdonságom van, szóval messze nem vagyok tökéletes, csak a környezetem szerint nem a megfelelő lányokat fogtam ki, utólag én is rájöttem :)
de az akkor sem tetszik, hogy ha telt párom lenne az mást zavarná...na majd ha kifogok egy mosolygós kedves telt lányt, akkor máshogy látják majd :)
Oké, értem. Hát kérlek... "tudsz mindent". Hajrá!
Aki meg reklamál: "De gustibus non est disputandum" (Közismertebb formájában: "Ízlések és pofonok").
Bővebben: "akinek más az ízlése az ne erőltetgesse rám, mer' bucira lesz pofozva."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!