Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Megismerkedtem egy hozzám illő gyengéd férfival csak az a bajom, hogy szintetikus dolgokat szokott fogyasztani.
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést mert sajnos szerelembe estem. Egy nálam 10 évvel idősebb férfiba.
Lassan 3 hónapja ismerkedünk és kb. egy hónapja kínált először ilyen "dologgal" . Eléggé kiakadtam rajta de úgy voltam vele ,h ha nem rendszeresen alkalmazza akkor engem nem érdekel ( ilyeneket én nem akarok használni) viszont úgy tűnik ,hogy ez nála heti rutinná vált.
Nekem ez nem fér bele az értékrendembe.
(Mondtam neki ezt a dolgot azt mondta már változtatni akar ezen már csak maga miatt is)
De ennek ellenére nagyon jó ember, szépen beszél,kedves,érzékeny és érzem ,hogy szeret.
Személyiségileg pont ilyen férfira vágytam csak van egy de...
Nem akarom megváltoztatni azt mondta ,h meg kéne már nyugodnia stb.
Tudom 3 hónap nem nagy idő de ennyire sosem passzoltam össze senkivel.
Eljárunk kirándulni ,csavarogni szóval olyan közös programok vannak amiket mind ketten akarunk mert hasonló az érdeklődési körünk is.
Vajon érdemes várni? Vagy túl naív vagyok?
Normalis ,hogy ez engem zavar?
26/L
Csak egy szakmai kérdés: biztos vagy benne, hogy a kokain szintetikus?
Egyébként ha nem akarsz egy évekig tartó elvonótól szenvedő ember mellett boxzsák lenni, akkor felejtsd el, akármilyen nehéz is. Ja és egyáltalán nem biztos hogy sikerül neki lejönni...
"Csak egy szakmai kérdés: biztos vagy benne, hogy a kokain szintetikus? "
Na ja, nem vagyok a drogok szakértője, de a kokain pont nem szintetikus.
"Azt mondta ,h már meg akar nyugodni mert hozzám hasonló lánnyal még nem találkozott"
Rendben. Ha annyira odalennék érte, kapna egy esélyt, ami arról szól, hogy szakember segítségét kéri. Ha erre nem hajlandó, akkor kuka.
Speedezni és ekizni is szokott ..sajnos csak nem akartam felsorolni azokat csak bulikhoz alkalmazza .
Ma beszélek vele. Kiderul mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!