Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy férfival, akiről kiderült, hogy azon az egyetemem tanít, ahová járok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyelőre ismerkedési fázisban voltunk, de amint megtudtam, le akartam zárni vele minden kapcsolatot, nehogy baja legyen valamelyikőnknek belőle.

2017. jan. 26. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Legális problema nem igen lenne mivel nagykoru vagy...
2017. jan. 26. 23:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont egy ilyen könyvet olvastam nemrég :D a végén összejöttek
2017. jan. 26. 23:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha tanítana téged sem lenne belőle baj, csak ne kürtöljétek világgá szerintem, és annyi.
2017. jan. 26. 23:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez mióta szexualitás??
2017. jan. 26. 23:28
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Ha nincs közöttetek alá-fölé rendelt viszony (tanár és tanítvány) akkor nem vészes a helyzet. Ellenkező esetben kirúghatnak mindkettőtöket és Ő még a tanári diplomáját is veszélyeztetheti!
2017. jan. 26. 23:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
*pl esetleg meg is dumálhatnátok, hogyha te tartasz tőle, hogy baj lehetne, hogy mondjuk majd biccentéssel köszönsz neki, nehogy az osztálytársaid, többi tanár gyanút fogjanak, hogy lehet köztetek valami. De előre közöld vele, ne utólag legyen baj, hogy nem köszöntél; meg ha lejónapotoznád, akkor utána lehet, hogy elnevetnéd magad, és zavarba jönnél, és ha pedig lesziáznád, akkor is simán elnevethetnéd magad, és zavarba jöhetnél, és akkor mások meg mindkét esetben könnyedén gyanút foghatnak, és el kezdhetnek kérdezősködni. Amúgy pl rokonságból is ismerhetnéd akár, hogy bővebb családi körnek ott volt egy rendezvényén. És akkor annyival pl le is lehetne tudni a magyarázkodást, már ha kéne, meg ilyen helyzetre kerülne sor. Vagy, hogy régebben egy közös barátotok mutatott be egymásnak, összefutottatok, vagy összejövetelen, esetleg buliban, én nem tudom, hogy volt, de akár szerintem nyugodtan az igazat is elmondhatnátok akár, nem muszáj ilyen kamuszövegeket gyártani, de azért, szerintem vigyázzatok, hátha olyan szakon vagy, hogy tanítani fog téged is, talán próbálja meg majd órán kerülni a pillantásod.
2017. jan. 26. 23:33
 7/12 anonim ***** válasza:
*Ja de ne túl feltűnően kerülje a pillantásod, mert még az se feltétlenül jó.
2017. jan. 26. 23:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell másik egyetemre emiatt átiratkoznod. Főleg másik karra nem. De másik lábra lehet.
2017. jan. 26. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem tanít, akkor nem lesz gond. Ha tanít, vagy van rá esély, hogy tanítani fog, akkor tényleg érdemes elkerülni egymást. Az sem mindegy, hogy hányadéves vagy, elsősként nyilván húzósabb, de ha tavaly végzel, akkor kisebb a baj, akkor nem kell messzire kerülni egymást. :)

#2 Ugye nem arra gondolsz, ahol a csaj bekattan, hogy moströgtönazonnal terhes akar lenni bárkitől? :D

2017. jan. 27. 08:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt meg lehet úgy korrektül oldani, hogy ne járj hozzá semmilyen órára.

Sokkal korrektebb, mint titkolódzni.

2017. jan. 27. 13:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!