Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a Daddy es babygirl kapcsolat?
Figyelt kérdés
Tumblron mindenhol latni ilyen kepeket,hogy "daddy" es babygirl meg ilyenek. M2017. ápr. 22. 22:26
1/13 bebirepus válasza:
Idos penzes ferfi, fiatal novel penzert. :)
2/13 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Nem pont a családi kapcsolatok alá van. Ha a Daddy szót egy kislány használja az apukájàra akkor apucit jelent,de ezek a képek amikről beszélsz nem erről szólnak.
3/13 anonim válasza:
Aszongya "vigyázat sugar fertőzött embörök"
30/f
4/13 anonim válasza:
Idősebb pénzes hapik, akik mindent fizetnek a fiatalabb lányoknak szexuális szolgáltatásokért cserébe, meg ilyenek.
5/13 anonim válasza:
Az Andy Vajna - Palácsik Tímea duó, csak házasság nélkül.
7/13 bebirepus válasza:
Elso vagyok, nem tudom ki pontozza le de igy van...;)
8/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat,en azt hittem,legalabbis ezt mondtak,hogy azt jelenti,hogy van egy idosebb fiu a kapcsolatban ő a "daddy" es van a lany aki a babygirl,es a lany az apukaja kent tekint a szerelmere.
2017. ápr. 23. 09:58
9/13 anonim válasza:
Hát nagyon nem.
Az idősebb, gazdag pasi tipikusan egyetemista lánnyal köt egyezséget, hogy fedezi a tanulással járó összes költségeket, plusz költőpénz, stb, és bizonyos rendszerességgel szexet vár. Van, hogy társaságra is kell a lány, meg kell jelenni rendezvényeken, nyaralásra el kell kisérni a daddyt, stb. Általában szükséges az intelligens viselkedés, ezért választanak tipikusan egyetemista lányt, meg azért is, mert az egyetem sokaknak megoldhatatlan anyagi teher.
10/13 anonim válasza:
Amire ti gondoltok, az a sugar daddy, sugar baby.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!