Miért van ez? (bővebben lent)
Nagyon el vagyok keseredve, amiért ma anyukám haragudott rám, és teljesen jogosan, mert nem segítettem semmit. De ezek után próbáltam aktívabb lenni, de rám se hederített, tovább duzzogott, nem tudom, mi baja lehet. Mindig engem szúr ki a tesóim közül a ,,fekete báránynak", én vagyok az, akit a legkevésbé szeret négyőnk közül. Nem vagyok társasági ember, de a suliban sem beszélgetek szinte senkivel, nem szekálnak, de lúzer vagyok, ami nekem nem is baj, de anyám mindig igyekszik azt állítani, hogy én vagyok a legköcsögebb, legbalf_szabb, legrosszabb mindőnk közül. Nem ez volt az első alkalom, de én egyszerűen nem tudok változtatni, és évek óta küzdök már a depresszió ellen, de mindig aggódok (mániám), és sajnos nem túl szép arckifejezések születnek ebből, pedig próbálom a lehető legboldogabbnak mutatni magam, ami néha sikerül, néha nem. De tényleg, normális válaszokat kérek, és nem ilyne hülye beszólásokat, amiket sok kérdésnél látok, stb.
Köszönöm!
12/L
Próbáld megbeszélni a dolgokat anyukással, esetleg kérj segítséget az egyik testvéredtől vagy apukádtól.
Arra amit először írtál (a segítésről) az a megoldás, hogy legközelebb, ha segítségre van szüksége te ajánld fel először a segítségedet, ennek biztos örülni fog anyukád.
A ’depressziód' nem tudom mennyire súlyos, ha úgy érted ezt így nem tudod folytatni, kérd meg a szüleidet, hogy vigyenek el pszihológushoz.
Velem is hasonló a helyzet csak mi ketten vagyunk. Meg nem ennyire durván, de azért szar tud lenni. Annyi különbséggel, hogy a suliban egy állat vagyok xD. Elmeséltem az egyik rokonnak (nagynéném) ő szóvá tette. Azóta nem ér ,hátrányos megkülönböztetés'. Szóval szerintem próbálj meg egy rokontól segítséget kérni.:D
14/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!