Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti melyik kategóriába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti melyik kategóriába tartoztok?

Figyelt kérdés

Alfahím: 185 centi feletti magasság, izmos, erős testalkat, 18 centi feletti intim méret, fèrfias arcberendezés, határozott, tiszteletet parancsoló fellépès, dominancia

Bétahím: 175-185 centi magasság, vékonyabb de szálkásabb, sportos vagy vékony testalkat, 15-18 cm intim mèret, átlagos de kevésbé férfias arc, visszafogottabb attitűd

Gammahím: 170-175 centi magasság, 13-15 centi intim méret, vézna, gyenge tesrtalkat vagy kövèr, előnytelen arc, határozatlanság

Deltahím: 170 cm és 13 cm alatt, csúnya arc, rossz test, gátlásos, félénk szemèlyisèg

Csak őszintén! Kategòriák közötti átmenet lehetséges. Nők is válaszolhatnak, hogy a baràtjuk melyikbe tartozik.

2017. ápr. 21. 18:31
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
kíváncsi lettem volna múnlályt melyik kategória :)
2017. ápr. 21. 19:55
 32/48 anonim ***** válasza:
87%
Ha attól már alfa hím vagyok, hogy 185 centi magas vagyok, akkor igen, alfa hím vagyok! VÉGRE :D
2017. ápr. 21. 19:55
 33/48 A kérdező kommentje:
Moonlight Runner ha jól emlékszek 190 centi, ìrta már valahol. Meg a válaszai alapján őt bőven alfànak kèpzelem.
2017. ápr. 21. 19:57
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hülyeséget! :) Fejre eléggé ronda vagyok, vagyis én annak látom magam,176 cm vagyok, 17cm intim méret eléggé visszafogott személyiség. Testalkat vékony, de elég könnyen szálkásodok. Szinte mindenkire vonatkozik valamilyen vonás a felsoroltakból, úgy értve,hogy az összes keveredéséből. Ennyit a görög betűidről. Alfa...az, esetleg az állatoknál.
2017. ápr. 21. 19:58
 35/48 anonim ***** válasza:
Nőstényeknek milyen kategóriákból lehet választani?
2017. ápr. 21. 20:02
 36/48 anonim ***** válasza:

Az első pasim 172 cm volt,normál alkattal,férfias,de nem különösebben helyes arccal,kb. 15 cm körüli szerszámmal,viszont elsöprő humorral és határozottsággal

Második 195 cm volt,átlagos arccal,13 cm körüli szerszámmal,mackós alkatú volt,határozatlan

Harmadik helyes arcú volt,203 cm,13 centijű szerszámmal és mackós volt ő is,határozatlan

Negyedik 180 cm körül volt,kifejezetten helyes,férfias arccal,atletikus testalkattal,15 cm körüli szerszámmal,de vastaggal és nem volt félénk

Ki milyen keverékbe tartozik?

2017. ápr. 21. 20:04
 37/48 anonim ***** válasza:
89%

"Meg a válaszai alapján őt bőven alfànak kèpzelem."

na most égtem ki xd

2017. ápr. 21. 20:04
 38/48 anonim ***** válasza:
36os vagyok még:mármint melyik pasim melyik keverékbe tartozik a felsoroltak közül
2017. ápr. 21. 20:05
 39/48 anonim ***** válasza:

Ezt a baromságot....a volt férjem 165 cm magas, 16cm férfiassággal, és nagyon bejön a nőknek. Ja, és karakán és férfias, de nem magasság kompenzálás miatt. Akkor ő mi?

Amúgy vágod ugye, hogy a magasság és férfiasság méret nem feltétlenül következik egymásból, ahogyan a határozottság sem. Sok magas férfi csúnya és határozatlan és 15 cm alatt van. Az egész egy agyament mű-osztályozás

2017. ápr. 21. 20:16
 40/48 anonim ***** válasza:
78%
A nőstényeknek az analfabétákból lehet választani.
2017. ápr. 21. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!